• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Napewno z Wami zostanę:)))) Dziękuję jeszcze raz za tak ciepłe przyjęcie:* A tak na marginesie to skoro tu jestem to muszę podzielić się z Wami moją ostatnią sytuacją...nie wiem co już mysleć...20 maja tego roku miałam zabieg usunięcia ciąży oumarłej w 9 tyg. ciąży:(( po dwóch tygodniach z badaniem histo. poszłam do mojego ginekologa,który po badaniach dał zielone światełko do bobosexsów po 1 cyklu. Miesiączkę dostałam 22 czerwca, z mężem postanowiliśmy spróbować w tym cyklu, a jeżeli nie to chcemy staranka przenieść po nowym roku:))) ok 13 lipca byłam u gina na cytologi,byłam pewna,że jestem po owulce:szok: a On do mnie przy usg,że widzi piękne jajeczka w lewym jajniku...czyli byłam przed tymi dniami. Pracowaliśmy z męzem na luzaka,bo niestety mój też często wyjeżdża i cięzko nam być tak skrupulatnym w działaniach;)Dziś jest 28 lipca, totalny brak miesiączki, test,który wykonałam wczoraj popołudniu nic nie wykazał...oszalałam nie wiem co robić,myśleć...może,któraś miała podobnie:eek:? Buziaki dla Wszystkich

Aganiesia - oj coś nie do końca w porządku z tymi suwaczkami. Wkleiłaś link do strony a nie kod suwaczka chyba. Czyli połowa sukcesu. Jak tworzysz suwaczek, to pod nim na dole masz jego kody. Skopiuj ten BBCode i wtedy wklej go w sygnaturze i będzie działać.
Kciuki za fasolkę &&&

agniesiar cudne maleńśtwo i zdjęcia też!!!!

zjola cieszę sie, że wizyta udana, lekarz konkret, teraz zaopatrzcie się w mundurki i trenujcie bo do listopada mało czasu zostało :)

maliknaizi przeczytałam... nie potrafię nic napisać, nic. Dlatego jak słyszę od kogoś teraz "co ci się już może przytrafić" albo jak mówią o moim porodzie w formie dokonanej to najchętniej kazałabym się im puknąć w łeb... przytulam cię mocno!!!!!

wczoraj leżałam i mówię do męża, że chciałabym bym by Mały był już po tej stronie, a on na to " i co myślisz, że będziesz mniej o niego bała?"....

karolcia81 trzymam kciuki oby to było TO!!!

witam nowe Aniołkowe Mamusie
[*]

Malinkaizi- zapalam światełko dla aniołka
[*] bardzo mi przykro, i szlak bierze dosłownie jak czyta sie takie tragedie :( Nie da sie tego wyobrazić ;( Bądź silna kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agniesiar - dzięki, suma nawet spora ale dla takich zdjęć warto poświęcić pól becikowego :tak::tak: u mnie w mieścinie kurczka nie ma takich sesji musiałabym sie gdzies dalej wybrać , Kielce Radom , aby cos takiego zafundować kiedyś kruszynce którą juz tak mocno kocham mimo ze na razie jest tylko w planach :-D
Agniesia- zapalam światełko dla twojego aniołka
[*] !!!!!!!!!!!!!:-(
Ja poroniłam 6dni później ( w dzien matki) i tez jestem juz po pierwszej @ i także mam zielone światełko , chyba ze dziś inny gin powie coś innego,ale poroniłam samoistnie wiec moze juz da zgodę aby sie w nastepnym cyklu starać !!! Czyli zaczynacie od nastepnego cylu tak???kiedy powinnaś miec @????? Może uda nam sie w tym samym czasie :) Czego Tobie i sobie życzę ;)
Poroniłaś samoistnie czy mialaś zabieg?? ale chyba po zabiegu to gin by Ci nie dał tak szybko zielonego !!
Zjola- bomba, wazne ze lekarz jest "normalny" ,dobrze pokieruje Was , badania muszą byc dobre i oby ten wózek był a nie gitara :D
Karolcia- hmm, Ja stawiam ze to zagnieżdzająca sie fasolka, bo może to jest plamienie implantacyjne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak::-):-)

bardzo Wam dziekuje....
juz jest jakby mniej tego zabarwionego śluzu....zobaczymy...w razie czego....piękny prezent na 5 rocznicę slubu,,,,,którą mamy 5 sierpnia sie szykuje....bo teraz juz wiem....że jeśli @ się nie rozkręci...to dopiero za tydzien w piątek sikaniec.

reklama
Karolcia a może zrobisz tą bete co ??????????????????????Kurcze ja to czuje w powietrzu ze to fasolinka jak nic !!!!!!!!!!!!!!!!! tym bardziej ze mialas tak przy poprzednich ciążach wiec sikaniec czy beta to formalność !!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak: Jeszcze bedziesz wspominać moje słowa zobaczysz :-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry