• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ilona24 - i vice versa - &&&&&&&&&&& - mój ginek też ma mi dziś powiedzieć, jakie badanka wypadałoby jeszcze zrobić... A nasz wózek jest "bliźniaczy", bo ja też swojego M. "dokarmiam", co by mu wojsko z sił nie opadło... :-);-)

Agniesiu - pod swoim postem w listwie na dole masz opcję edytuj. Jak chcesz napisać coś więcej, to wejdź w edycję i dopisz zdanie do poprzedniego postu, żeby nie pojawiały się jeden pod drugim :)
I nie przejmuj się, tak ma każdy na początku swojej kariery pisarskiej.

Ja tak po cichutku liczę na tą dziewczynkę jesli sie własnie uda w tym cyklu :) Sluzu za zawsze mam sporo przed owulką wiec myślę ze dadzą radę :) :) a jeszcze jakby owulka była wcześniej to jeszcze lepiej,bo nie ważne jaka płeć ważne aby juz było to serduszko pod sercem !!!!!!!!!!

Kochane lece sie szykować ,bo może gin bedzie chciał mnie " obejrzeć" to trzeba sie doprowadzić do porządku
Proszę trzymać kciuki abym i od tego gina miala zielone światło !!!!!

Dziewczęta ja też mocno zaciskam &&&&&&& Dajcie znać później co u Was. Dziękuję Zjolu za instrukcję, jeszczę chodzę jak dziecko we mgle po tym forum, ale mam nadzije,że z czasem będę smigać jak Wy:)buziaki

Lady MK dziękuję kochana. Dużo siedzę teraz na necie podczytując kobitki czekające na te dwie kreseczki-przynajmniej wtedy nie myślę choć położna dziś powiedziała,że czas wyjść z domu:(
ilona24 za zielone światełko kciuki zaciśnięte &&&&&

Zjola , okazuje sie widzisz że nie taka wizyta straszna. Zdecydownie jestem za wózkiem niż gitarą :)
Malinkaizi , juz Ci pisałam że mi cie okrutnie szkoda. Ale ty wojowniczka jesteś , to zawalczysz jeszcze , prawda?
agniesia84 , długowłosa , witajcie .
Karolcia81 , no przecież ci mówie że u ciebie testy później wyjdą ..... cierpliwie czekaj, a na imprezie poprostu się baw :)
Ilona i Lady MK &&&&&&&&&&&&&&& za Wasze wizyty , oby pomyślne były

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry