• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie kochane.czytam codziennie jestem na biezaco:tak: mialam isc w pon na cytomegalie,ale bylam jeszcze zasmarkana i stwierdzilam,ze lepiej zaczekac niz znowu za pare tygodni poprawiac wyniki i ide jutro z rana.trzymajcie kciuki zeby ten poziom juz spadl...kasiu24 serdecznie gratuluje bardzo mnie ciesza takie pozytywne wiadomosci.oby cale 9 miesiecy byly spokojne tego ci zycze.aniunia to moze jesli bedzie ok obie zaczniemy sie starac w tym samym czasie???? bo jesli u mnie wszystko bedzie dobrze i ginka pozwoli to w grudniu w polowie bedziemy dzialac:-( tylko,ze im blizej tej mysli tym bardziej sie boje...bardzo...as76 trzymam &&&&&&& zeby bylo ok napewno bedzie daj znac co i jak.karola81 zobaczylam twoje suwaczki i nie powiem dalas mi nadzieje na to,ze jednak mozna...:tak: zazdroszcze...a co do swiat to my zawsze jezdzimy na 2 wigilie...do mojej mamy i siostry i do tesciow.w 1 dzien swiat do jednych dziadkow mojego meza a w 2 do drugich tez z jego strony,bo moi niestety nie zyja juz...uwielbiam swieta...ten klimat,skrzypiacy snieg pod butami,kolorowe swiatelka w oknach sasiadow,choinki,ta cisze na ulicach,pieknie przystrojone sklepy...ehhh...ja w tym roq znowu bede ono przystrajac zeby ladnie wygladało.a my teraz wybieramy piosenke na pierwszy taniec na wesele,bo jestesmy tylko malzenstwem cywilnym po slubie cywilnym,a w czerwcu mamy koscielny no i wlasnie orkiestra kazala nam sie zdecydowac na jakas piosenke na 1 taniec...mamy 2 typy karola krawczyka-bo jestes ty i jesio jedna taka znana ale nie pamietam teraz tytułu...i w przyszlym roq ostre przygotowanka a w styczniu musze pojezdzic za suknia...ehhh...przeraza mnie to wszystko...uciekam kochane bo zmeczona jestem i wstac trzeba ehh...dochodze do wniosku,ze idzie zima,bo powietrze jest juz coraz ostrzejsze.a dzis na poprawe nastroju kupilam sobie 2 komplety faaaaaajnej bielizny...a co!!!!:-D

MOJE ANIOŁKI 07.04.2008 ( 5 TYG ) *... 04.05.2008 ( 6 TYG ) *...

reklama
Jestem kochane .
Wróci8łam dosłownie 15-20 minut temu,ale było warto jestem megaaaaa zadowolona :-D:-D
Nasza iskierka ma 9,5 cm i uciekał skubaniec mały i nie dał się zmierzyć.
Żywe sreberko :tak:i pięknie kopał .:-D:-D:-D
Maluch znów nieco nadrobił i lekarz powiedział oj chyba będzie dużeeeee :szok::-D:-D:-D
Mam całą fotorelację 6 fotek maluszka.
Kazał mi mówić stop jak chciałam konkretne zdjęcie :-D:-D
W ten sposób mam czaszkę ,kręgosłup,maluszka w całości itp...
Ogólnie odpowiadał szczegółowo na moje pytania i sam opisał na bieżąco całe USG i te narządy ,które było widać :-):-)
Jest SUPER !!!!!
Fotki za chwilkę ,bo muszę wybrać.:eek::eek:

Kości się rozchodzą z racji obciążenia łożyskiem,bo jest na dole i uciska.
Minie razem z rozwojem ciąży.
Muszę zmienić suwak bo maluch nadgonił prawie tydzień .
Dziś jest 15 tyg i 2 dni ,więc to już 16 tc.:szok::-D
Szyjka długa i zamknięta 47 mm ,więc minęło zagrozenie bezpośrednim poronieniem UFFFF
Leteinę powoli mam odstawiać ,Nospę zostawić 3x1 i zacząć brać witaminki jak mam ochotę ,bo konieczności nie ma.
Wszystkie wyniki dobre ,maluch rozwija się wzorcowo .:-):-):-)
Obiecane fotki.

Załączniki

• img385.jpg
    img385.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 85
  • img386.jpg
    img386.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 79
  • img387.jpg
    img387.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 83
  • img388.jpg