• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczynki.:tak::tak:

UWAGA :-D:-D:-D:-D
Usilnie się prosi o trzymanie kciuków :sorry:
Dziś o godzinie 20.45 mam wizytę z USG genetycznym .:baffled::baffled:
Wiadomości będą przed 22 i mam nadzieję ,że same dobre.:rofl2::rofl2:

Dziękuję za uwagę :-D:-D:-D:-D:-D:-D

as trzymam kciuki mocno!!! Mam nadzieję,że niedługo też was będę mogła o kciuki prosić... tak jak coniektóre zaznaczyły, ja też nie umiem doradzić, często nie wiem co Wam napisać.... ale czytam codziennie, wszystko nabieżąco:)
ja dziś byłam u ex-gin, przepisała wszystkie skierowania bez gadania! tak więc jutro część wyników, we wtorek krzywa cukrowa i insulinowa oraz te co mam zrobić między 20 a 25 dc. A potem zostanie czekać na miesiączkę i zrobić tarczycowe wskaźniki (nakazali jakoś 2-5 dc)...
Trzymajcie kciuki bo dygam na maxa! chciałabym za 3 tygodnie napisać wam: jestem zdrowa, staramy się! poprzednio udało się w 3 cyklu, więc może zdążę jeszcze urodzić w 2012.... oj jakby było pięknie...

As, czekamy na wieści!!!

Dziewczyny.....czuje się w obowiązku tu tez napisać....dla tych, które nie czytają wieści....
u nas wszystko ok...dzidzia pięknie się rozwija, ciąża prawidłowa...jest bardzo dobrze....i wszystko wskazuje na siusiaka.....

kochane....pamiętajcie warto mieć nadzieje, warto walczyć...w końcu musi się udać.....ja jak na razie wygrywam walkę z naturą.....

Zjola - kochana...jak po histero? nie doczytałam czy nie pisałaś.....?

karolcia gratulacje i dzięki za zastrzyk wiary w lepsze dni:)))) przyda się!!!

reklama
Kłaczek też razem z Tobą mrówkę trzepnę:tak:
Bibianko- super ,że napisałaś już się zastanawiałyśmy gdzieś ty się podziała.
Aniunia- ja bym się starała
Nanulika- trzymam kciuki za badanka
ja też czasem nie wiem co pisać ,ale coś tam naskrobię coś doradzę nowym mamusiom Aniołkowym i jakoś leci , zawsze można coś napisać co tam się porabia itd , trzeba rozruszać ten wątek bo się zastój robi to ja zacznę:
Jak u Was ze świętami , robicie już przygotowania?Ja z M już kupujemy prezenty dzieciakom ,a jest do odwiedzenia 10cioro dzieci więc trochę główkowania nas czeka, u nas święta to jedna wielka wycieczka najpierw na 3 wigilje ,a potem w pierwszy i drugi dzień Świąt dostarczanie prezentów , które nam Mikołaj zostawił:-p,a jak u was odbywają się te szczególne dni?

no dobrze kobietko* u mnie święta w tym roku malutkie... przyjeżdzają rodzice i babcia więc będzie nas piątka:) ale szykowania jak zawsze będzie full bo ja z domu gdzi wszystko samemu się pichci i celebruje:P z prezentami czekamy na przypływ gotówki bo remont i lekarze pochłonęli oszczędności:/ dobrze że wpadły nam dwa projekty do zrobienia to przed świętami choć zaliczki wpłyną:) do tego jest szansa na premię roczną w grudniu a nie w styczniu więc trzymam kciuki za swoje konto:D ale już nie mogę się doczekać choinki i piernikowych zapachów:)))

Nanulika u nas też będzie dużo gotowania i przygotowań , ja uwielbiam ten klimat Świąt , ubrana choinka pod nią prezenty , pyszna Wigilja , u mojej ciotki ,którą odwiedzamy na wigilii jest zawsze Mikołaj czyli przebrany dziadek dzieciaczków i rozdaje prezenty a dzieciaki się go boją pociesznie to wygląda własnego dziadka w przebraniu się boją wiadomo ,że go nie rozpoznają ,ale zabawnie to wygląda.

A ja w tym roku świąt zaplanować nie mam jak...;-) wszystko zależy od tego kiedy zechce wyjść na świat nasza kruszynka, bo termin porodu mam między 15 a 20 grudnia. Także Gwiazdka 2011 minie nam bez tej przedświątecznej gorączki i gonitwy.

Nanulika- a do mnie jak byłam mała nie przychodził tzn nigdy go nie widziałam , pamiętam za to ten etap kiedy dziecko zaczyna czuć przez skórę ,że go nie ma i szukałam prezentów po kontach ,ale nigdy nie mogłam znaleźć , za to kiedyś nakryłam moją mamę u nas było tak ,że ja tata i cała reszta wychodziliśmy na dwór wypatrywać pierwszej gwiazdki , a moja mama zawsze miała coś do zrobienia w domu w tym czasie raz wyrwałam się tacie i ją nakryłam jak podkłada prezenty pod choinkę:-DLubię patrzeć na dzieciaki jak się zachwycają ,że Mikołaj o nich nie zapomniał , mój chrześniak pisał ostatnio w przedszkolu list do Mikołaja i napisał ,że chce dużego tira nie sterowanego żeby mógł sam nim kierować ,a my z M kupiliśmy tydzień wcześniej dosłownie takiego wielkiego tira dla niego :-D Mikołaj trafił w sedno.
Agala- ale za to jaki prezent dostaniecie od Mikołaja pod choinkę:DRóżowego bobaska prezent niesamowity

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry