As 76
truskawkowa mama
Też jestem Rh - .a mój mąż Rh + i po wszystkich 7 ciążach dostawałam immunoglobulinę .
Nie jest ważne ,czy są przeciwciała czy ich nie ma ,przy poronieniu zawsze jest domniemanie grupy + u dziecka i dlatego immunoglobulinę powinno dostawać się w każdym przypadku .
Mam dwoje dzieci z grupą Rh + i też nie miałam żadnych przeciwciał anty D ,a jednak również po porodzie dzieci donoszonych immunoglobulina była podana obowiązkowo.
Uciekam do łóżka ,bo już zbyt długo siedzę .
Zajrzę do WAs później
Nie jest ważne ,czy są przeciwciała czy ich nie ma ,przy poronieniu zawsze jest domniemanie grupy + u dziecka i dlatego immunoglobulinę powinno dostawać się w każdym przypadku .
Mam dwoje dzieci z grupą Rh + i też nie miałam żadnych przeciwciał anty D ,a jednak również po porodzie dzieci donoszonych immunoglobulina była podana obowiązkowo.
Uciekam do łóżka ,bo już zbyt długo siedzę .
Zajrzę do WAs później
wiolka sok z zurawiny tez zakupiony i pity ale kwasny jak pierun:-)
maz ze mna jedzie to zawsze razniej...ciekawi mnie czy zrobi mi usg-tzn nie ma wyjscia,bo jesli nie dzis to ja mu skierowania nie odpuszcze,ale wolała bym odrazu
ja kochane uciekam spac,bo juz mnie bierze na mdłosci a jak leze i usne to czuje sie oki.