Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

I dlatego dzisiaj zrobiłam sobie wymaz... Bo to chyba nie normalne że od wrzesnia do stycznia miałam trzy razy infekcje... aż się boję... U mnie też w badaniu histo nic nie wyszło bo już poroniłam i były tylko wyskrobiny. Ja też mam kilka nawet kilkanaście znajomych które poroniły w tym siostre która poroniła dwa razy.kwiatuszek23 oczywiście, że będziemy trzymać kciuki &&.
Niestety infekcje dróg rodnych mogą powodować poronienie, ważne jest to co jest przyczyną takiej infekcji.
A jeśli teraz będę brała lekarstwa, @ powinnam mieć 16.03 to myslicie że to nie zaszkodzi dzidzi? Jeśli zaczne przyjmować przed @?Polecam na wszelki wypadek sie "zdezynfekowac"![]()
Ooo,to duzo nas na wiosenne "marcowanie"hehe
Co do infekcji to moze byc przyczyna a jak sie na poczatku nie odezwie to moze pozniej byc przyczyna przedwczesnego porodu...Wlasnie sie dowiedzialam po ponad roku od porodu,ze mialam infekcje...i byc moze dlatego urodzilam w 26tyg.
U mnie bylo wiele komplikacji w zwiazku z ciaza blizniacza ale ta infekcja mogla przewazyc.
Wlasnie koncze kuracje antybiotykowa na rozne cholerstwa.Polecam na wszelki wypadek sie "zdezynfekowac"![]()
taka dezynfekcja od srodka