Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie wymiotuje juz i mysle,ze to duza zasluga mamarinu ktory biore.jutro mam wizyte u gina,bo sa juz wyniki poziomu elektrolitow,ale jakie by one nie byly to mysle,ze obejdzie sie bez szpitala gdyz juz 5 dzien nie wymiotuje,jem normalnie i pije.generalnie jesli chodzi o objawy to powoli nie mam juz zadnych.jedynie co to chodze zmeczona i senna i musze sie w poludnie zdrzemnac chociaz z godzine,dwie.kłucia w dole brzucha nadal mam
wogole okropnie zaczela schodzic mi skora z podbrzusza z brzucha i pod piersiami.dosłownie tak jak po opalaniu.smaruje sie kilka razy dziennie oliwka,ale nie wiele to pomaga
ilii ja niestety spotkalam sie z taka sama opinia w 2008r jak poroniłam poraz pierwszy.skierowanie na badania mialam dostac dopiero po trzecim razie...bardzo sie wtedy zdenerwowalam i nakrzyczalam na lekarke,wyszlam trzaskajac drzwiami i tyle bylo po wizycie....zmien lekarza...tyle proponuje...bo jesli od samego poczatq ma takie podejscie to juz go nie zmieni,a jesli nie daj Bog bedzie sie cos dzialo złego w ciazy to moze to zbagatelizowac...majra witaj...gatto gratuluje przeprowadzki
najprawdopodobniej do konca miesiaca...takze uprzedzam zebyscie sie nie martwiły
dzięki Bogu że mam tak cudownego męża i przyjaciół bo normalnie oszaleć można w tym miesiącu z naszych starań nici ale walczymy dalej dziękuje Wam że jesteście i że mogę się wygadać bo właśnie wróciła
Jeśli ja mogę się starać (biorę clo, duphaston, metformax) to Ty też, o ile będziesz chciała.