Kobietko, ze ona ma w glowce jak baran w torbie to ja wiem. Skad wytrzasnal martwe dziecko? Zerknal do wozka i postawil diagnoze.

Pewnie chinska medycyna. A na policje teraz dzwonie jak tylko on cos wymysli bo stwierdzilam ze go upierdziele droga oficjalna. Co do dietki... Hmmm... Ujme to tak. Wiem co powinnam robic, ale mam z tym problem niejaki bo gotujac dla Rajmunda, trudno nie "chapnac" czegos normalnego, tymczasem powinnam odzywiac sie jak cukrzyk. Dlatego spada mi ta waga jak krew z nosa, ale wazne ze w ogole cos leci bo doszlam do poziomu "dno i metr mulu".
Anty, Chinczyk jest chory psychicznie, podobnie z reszta jak jego (chyba) siostra. Mam zamiar podeptac troche zeby go wreszcie usadzili na d... bo to co wyrabia to juz przesada. Owszem, temat fu...n polish go to poland byl juz przerabiany i spytalm go wowczas uprzejmie skad jego zolta d.. przywialo bo my przynajmniej jestesmy z Europy, ale on chyba tej lekcji nie zapamietal i dalej z geografii kuleje. Jutro zasuwam do biura prawnego.
Karola, ja od niego nie mam juz cierpliwosci bo okazuje sie za jak olac to sie rozzuchwala. Inna rzecz, ze jak dzis ruszylam w jego strone to spylal w kierunku swojego podworka, a d.. mi juz pokazal niemal w bramce, czyli jednak cykor. Dobrze wiedziec.
Martussia, dzwonie. Tu nawet na gaz w sprayu trzeba miec pozwolenie, wiec praktycznie tylko policja zostaje w razie czego.
Majra, no nie wytrzymuje... Ale mam pomysla. Skrzypce mam z Polski sciagniete, trzba im dusze wstawic bo wypadla, i... zaczna grac. Dawno nie gralam, wiec efekty beda specjalne. On tego dlugo nie wytrzyma nawet w swoich sluchawkach - mam koncertowy instrument.