• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam Was ja wczorajszy dzień spędziłam z chrześniakiem i było super , prezent bardzo się podobał ,a była to piłka euro 2012 taka dla dzieci ,miał być też piknik dla dzieci i rodziców ,ale pogoda popsuła plany i piknik przełożony na środę więc w środę znowu jadę do chrześniaka :tak:
przepraszam ,że tak o sobie ,ale zaraz lecę na zakupy bo w lodówce pustki, buziam wszystkie dziewczynki:*

Hejka!

Słuchacie jestem mega szczęśliwa
Dwa pęcherzyki pękły!!!!!!! Pękły najprawdopodobniej w noc po inseminacji, czyli lepiej być nie mogło. Na obrazie usg jest wszystko w idealnym porządeczku, teraz czekamy na finał!!!!! Jest szansa na bliźnięta :eek::eek::eek:

Bett - super wieści !!!!!

Martusia -cała przyjemność po mojej stronie, jeżeli chodzi o pociesznie :)

Lenka - dasz radę. Usiądź, pomyśl, wycisz się a potem do przodu. Każdy z nas ma gorsze okresy w życiu. Uszy do góry!

IZW - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Duncus - nie smutaj się.

Czarna, Kobietka i wszystkie dziewczynki buziaki :)

dziewczyny jesteście niezastąpione
Zjolu rewelacja liczę na tę bliźniaki
IZM trzymam kciuki &&&&&

dom w miarę ogarnięty , ciasto w piekarniku więc spadam do moich krówek a później mam zamiar się lenic:-D

lena ja wiem,ze to jest swieza sprawa i,ze boli...to,ze kochasz swoje dzieci to tez wiem...musisz wziasc sie w garsc.z dnia na dzien bedzie inaczej.nie mowie,ze latwiej,ze bedzie mniej bolec,ale czas przyzwyczaja nas do bolu i codziennosc obowiazkow wreszcie cie wciagnie i tylko czasem zatrzymasz sie jescze,zamyslisz,zapłaczesz,ale zycie toczy sie dalej...kobietka22 no to maly pewnie z piły zadowolony i to w dodatq z takiej " na czasie".super,ze ty mozesz mu chwilowo zastapic mame.napewno jemu tez jest z tym o wiele lepiej.

Duncus... Moze nim polecisz na betke, to zwyklego sikanca zrob... W pelni rozumiem Twoja frustracje.
Lenka, ja bym sie z karola zgodzila - czasem trzeba sprawe przegadac z kims madrzejszym. Po prostu czasem same sobie nie poradzimy, a z tego co piszesz wynika ze Twoj stan odbija sie na dzieciakach. Chlopcy czuja ze cos jest nie tak, byc moze wlasnie dlatego mlodszy stal sie niespokojny.
ZJOLKA!! YUUUUPIIII!!! A walnij sobie dwupaczek, co masz miec lepiej niz ja?:-D

Karola bardzo zadowolony , powiedział ,że kocha swoją piłkę euro :-D:-D:-Ddzięki kochana staram się jak tylko mogę mamusię reprezentować zadzwoniliśmy nawet do jego mamy.
ja na zakupy nie poszłam bo mi taka lista wyszła ,że bym nie udźwignęła czekam na M to pojedziemy razem do biedronki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry