Gatto
Mama Gattinki
Zjolka no nienarzekaj, za jednym zamachem dwa i niebedziesz sie dwa razy meczyc... jak Klaczus![]()
No wlasnie!! Pomeczysz sie raz a dobrze hi hi hi

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zjolka no nienarzekaj, za jednym zamachem dwa i niebedziesz sie dwa razy meczyc... jak Klaczus![]()

Ale nie obrazilabym sie na zycie, gdyby Karol pojawil sie w dwupaku - raz a dobrze i z glowy.;-)
Oczywiście że się doczekacie ja nie widzę żadnej innej opcji!!! 

ojjj
bo ja z 16tego.&&&&&za usg i napisz co i jak.Karola bardzo zadowolony , powiedział ,że kocha swoją piłkę eurodzięki kochana staram się jak tylko mogę mamusię reprezentować zadzwoniliśmy nawet do jego mamy.
ja na zakupy nie poszłam bo mi taka lista wyszła ,że bym nie udźwignęła czekam na M to pojedziemy razem do biedronki
martwie sie juz tym.i nawet dzis mezowi powiedzialam,ze mam wrazenie,ze ten brzuch zaczal sie bardziej napinac odkad biore fenoterol...nie wiem tak mi sie wydaje...przed szpitalem jakos nie zwracalam na to szczegolnej uwagi,a teraz wkolko o tym mysle...:-( wiem,ze nie moge sie stresowac itd,ale to,ze sie martwie to chyba normalne...to dopiero 26tc...:-( w srode usg zeby zobaczyc co z mala i jak szyjka....losiczka ja teraz od samego poczatq bralam luteine,a po plamieniach dostalam duphaston ktory bralam do jakiegos 16-18tc juz nie pamietam dokladnie.luteina ma dzialanie podtrzymac ciaze jesli jest wiec sadze,ze powinno sie brac jak bylo poronienie...nie wiem takie jest moje zdanie.ja mialam badania hormonalne i wyniki byly ok a i tak luteine bralam z duphastonem.a kiedy planujesz staranka???