Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, jeśli chodzi o resztę to grzezczne branie leków i czekanie na cud..
moja Majka już dawała mi popalić po nocach

????? rozwaliło mnie to... 

Bardzo się cieszę,że Gattinek ma sie dobrze:-):-):-)Witam,
gosiulek życzę Ci żebyś sprawnie i szybko przez to przeszła, Twoje serce się nie zagoi ale troszkę zabliźni, wierzę w to , ze urodzisz zdrowe dzieciątko, czasem tak jest, że droga do celu wyboista.. Tak jak ja usłyszałam, że "coś było ale się nie utrzymało", jest ciąg dalszy tego zdania, spojrzał na mnie i powiedział jeszcze tylko ciszej " nikt nie powiedział, że będzie łatwo"..
lenka gratki i wszystkiego dobrego
wybaczcie dziewczyny, ale jestem zła i niedobra aż do skończenia świata, znowu dopadł mnie kryzys. poza emy, ilii, duncus, praktycznie nikt nie wie co to znaczy walczyć o każdy dzień cyklu, nie ciąży, cyklu. Mam już dość tego, że nawet pęcherzyk sam nie pęka, że cykl jest do kosza bo w 2 doby pęcherzyk przerósł i nie nadaje się do niczego.. jestem zła i mam dość, wcale się nie pchałam do tego żeby być taka 'wyjątkowa', że nie mam cykli w których tylko siedzę i zapisuję temperaturę w wykres zastanawiając się czy owu już była. jestem rozgoryczona i bardzo ciężko mi wrócić na poprzednie tory, nie mam ochoty tłumaczyć sobie, że następny cykl, że przecież nie mam wpływu, że po co się szarpać. Coraz gorzej znoszę te leki, mam coraz większe wahania nastroju i huśtawki emocjonalne, nie przypominam siebie sprzed starań. Nawet wczoraj po wyjściu od lekarza powiedziałam, że gdybym miała naturalne cykle to dałabym sobie spokój i z 2 odpoczęła. wszystko do d.. to mój 6 cykl starań po #, kolejny do kosza choć wiele mnie kosztował.
ciałem na Odskoczni 
Widzisz każdy daje rady - wyluzuj a się uda, niestety TO NIE DZIALA , a przynajmniej nie u mnie
Ale wiem jedno - CIERPLIWOŚĆ - tylko to nas uratuje , może tak długie starania nauczą nas cierpliwości wobec losu, siebie , otoczenia a w przyszłości dzieci
Jak złapiesz doła - "wal" śmiało