Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
karola- co ty tak sprzątasz? czasem poród zaczyna się właśnie od sprzątania![]()
.03.2013 ja tez biore acard i na poczatq bardzo wymiotowałam,ale zawsze nastepna tabletke brałam na drugi dzien.nigdy nie bralam kolejnej na zastepstwo tej pierwszej.marta1988 u nas tez dziewuszka.super,ze wszystko przebiega ok.a co do porodu przed wczesnego to u mnie taka diagnoza jest od 24tc...a juz mamy 37tc i Ala sie nie pcha.
kto to zje...moj maz juz napalony
moze ktos wie ile musza sie wystac zeby moc sprobowac jak wyszło???? dzis po tym wszystkim takie skurcze mialam jak juz sie na troche polozyłam,ze myslalam,ze umre...ale przeszlo.Aż nie ostygną :-)nio kochane,a ja włozylam papryke i wyszlo mi 17 słoikowkto to zje...moj maz juz napalony
moze ktos wie ile musza sie wystac zeby moc sprobowac jak wyszło???? dzis po tym wszystkim takie skurcze mialam jak juz sie na troche polozyłam,ze myslalam,ze umre...ale przeszlo.