• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć laseczki wróciłam od babci i wpadłam się przywitać , jutro będę późno po południu bo idę do pani doktor pogadać o tym kiedy staranka i jak to będzie wyglądało....

Zjola , :-D średnio - wiecze (same średniaki) znaczy w średnim wieku :-p
Kobietka , ależ ten twój wykres to sejsmograf , ciekawe co też ci doktórka powie ")

Wiadomość od AS 76 - zemdlała , trzymając małą na rękach , przewróciła się i mała upadła na zabawkę , uderzyła sie w buzie . As się boi żeby nie miała wstrząsu mózgu . Dzwoniła do mnie , prosząc Was wszystkie o kciuki i modlitwę , żeby nic złego się jednak nie stało . Jadą do lekarza.

Gosiulek dziekuje!!!!Paczka doszla wczesniej ale dopiero dzis odebralismy,bo tyramy non stop i czasu nie bylo isc na poczte.Dziekuje!!!Najwazniejsze,ze podalas adres zwrotny:)
Mamy Cie:)))
Bett Twój apel chyba nie dotyczy mnie za bardzo,bo w sierpniu nie zniknelam,chyba jakos wczesniej ale moje zniknienie jest spowodowane praca:( Pracuje od poczatku ciazy,non stop bez wolnego dnia tj.bez urlopu,nie wiem kiedy powiedziec sobie dosc.Na razie mam malo czasu ale jak w koncu odejde z pracy to bede pisac czesciej.
Karolcia podzielam zdanie dziewczyn- niczym sie nie przejmuj.Wkolo pelno najmadrzejszych ludzi,ktorzy na wszystkim sie znaja i lubia sie swoja "wiedza" i durnymi komentarzami dzielic z innymi.Wiem,ze przykro sie robi ale coz - trzeba trwac przy swoim.Mnie moja cudowna,oswiecona rodzina wini o smierc moich dzieci z powodu bycia dlugi czas wegetarianka.Teraz kiedy dzwonie do kogos z rodziny to niemaleze I pytanie to "czym jem jakies mieso i zeby ZNOWU NIE BYLO TAK SAMO!!!krew mnie zalewa ale coz poczac?
Pytalam lekarza i mowi,ze mieso nie ma nic do rzeczy,najwaniejsze sie warzywa i owoce.
Rodzina to temat rzeka i mozna by spokojnie zalozyc oddzielny watek i pisac o tym epopeje.

A jeszcze na koniec powiem,ze w sobote bylam u polskiej ginki,pokazala mi dziecko bardzo dokladnie,buzke w 3d i Mloda tak nam zacisnieta piescia wygrazala na tym badaniu,ze mozna bylo ze smiechu pasc:)))Juz wazy 1300 i taka fajna jest.

Aaaaaaaaa,gratulacje dla Lilianny nawet nie wiem kiedy ten Twój suwak smignal do konca:) Wielkie gratulacje!!!

Kwiatuszku - jak tam po weselu?
Anilek - jak grzybobranie? udane? bo ostatnio słyszałam że mało grzybów jest
Enya - trzymam mocno kciuki żeby jednak @ nie przylazła &&&&&&&&&&&&&&
Loi - dobrze, że już masz mniejsze krwawienie i że nic innego doktorek tam nie znalazł. życzę dużo zdrówka Tobie i synkowi!
Lenka - dziękuję za te specjalne pozdrowienia ;-) może jest właśnie tak jak piszesz i tym razem będzie dziewczynka? ja w zeszłą sobotę zaliczyłam pierwszego ciążowego porannego pawika. cały pierwszy trymestr się dzielnie trzymałam a dopadło mnie w 8 miesiącu... aż mi wstyd :zawstydzona/y: co do lęku to on niestety nie minie, zmniejszy się trochę jak dzieć się zacznie ruszać, ale gdzieś w tyle głowy jakiś chochlik będzie siedział i gadał głupoty. musisz nauczyć się go ignorować i wierzyć w swoje dzieciątko i w to że będzie wszystko dobrze!!!
Plenitude - czyli jak pękł to jeszcze jest szansa?
Kobietko - super, że jesteś. powodzenia na wizycie, trzymam kciuki za jakiś szybki termin &&&&&&&&&&&&& daj znać po wizycie co i jak
Czarna - aż mnie ciarki przeszły... AS, trzymaj się kochana dzielnie. trzymam mocno kciuki żeby z Karolcią było wszystko w porządku, no i z Tobą też, bo to omdlenie też jest niepokojące &&&&&&&&&&&&&&&
AniolkowaMamo - mój apel był do wszystkich ukrywających się czyli jak widać do Ciebie też ;-), ale rozumiem że jesteś mocno zapracowana. po prostu chodzi mi o to że nawet jak któraś nie chce się odnosić do wpisów innych to niech przynajmniej napisze co tam u niej żebyśmy się nie musiały bardzo martwić. a dobrze się czujesz jeszcze pracując czy chciałabyś już troszkę odpocząć? masz już ustalony jakiś termin do kiedy będziesz pracować? super że na wizycie wszystko ok i mogłaś zobaczyć buzię, moja na ostatnim badaniu się do nas dupką wypięła i na zdjęciu pokazała tylko tył głowy. teraz idę w piątek na wizytę to mam nadzieję na jakieś ładne zdjęcie.

bett melduję się kochana:)))Czytam codziennie ale weny brak na pisanie...chyba rzeczywiście ten sierpień mnie zmasakrował:(((

Wszystkie Was gorąco pozdrawiam:))) Suwaczki wszystkie widzę pięknie mkną:)))))
Za staraczki mocno trzymam kciuki!
Plenitude,Gatto,Zjolka,Anulka,Angel ściskam Was tak mocno,że aż oddychać nie możecie,czujecie? ;)

As mam nadzieję,że wszystko jest dobrze! Wracajcie tu do nas całe i zdrowe!
Karola trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie problemów z małym brzusiem ślicznotki:)

A tak poza tym jak juz jest temat metryk...Ja 31, M 37.

Zjola , :-D średnio - wiecze (same średniaki) znaczy w średnim wieku :-p
Kobietka , ależ ten twój wykres to sejsmograf , ciekawe co też ci doktórka powie ")

Wiadomość od AS 76 - zemdlała , trzymając małą na rękach , przewróciła się i mała upadła na zabawkę , uderzyła sie w buzie . As się boi żeby nie miała wstrząsu mózgu . Dzwoniła do mnie , prosząc Was wszystkie o kciuki i modlitwę , żeby nic złego się jednak nie stało . Jadą do lekarza.
O, cholera!! To od razu badania As - nie mdleje sie ot tak sobie! Malej nic nie bedzie - dzieci sa twarde, ale kciuki sa.

reklama
Emka - chodziło mi bardziej o dziewczyny, których sierpień bezpośrednio nie dotknął, ale cieszę się że udało mi się i Ciebie wywołać. kilka dziewczyn uciekło ale jeśli tu są w ukryciu to niech wiedzą że tęsknimy, czekamy na wieści i trzymamy kciuki cały czas. a Ty trzymaj się kochana dzielnie i daj sobie tyle czasu na dojście do formy ile potrzebujesz. ściskam Cię mocno i wierzę że już niedługo będę podziwiać Twój pędzący suwaczek :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry