• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agnieszkaala - ok, czyli to nie taka decyzja podjęta pod wpływem emocji. niby z jednej strony lepiej się szuka pracy jak się jeszcze starą ma, ale jak on pracuje po 20h dziennie to nawet nie miałby kiedy jej szukać. a na czym w końcu stanęło? złożył już wypowiedzenie?

Martussia - a jaki kolorek ścian planujecie? dziękuję za avatarek, brzusio słodziaśny i jak najbardziej już ciążowy. super, że masz taką fajną teściową, na którą możesz liczyć

Malgonia, Izka - trzymam kciuki za wizyty &&&&&&&&&&&&&&

Plenitude - może byś tak zwolniła tempo? ;-)

Anilek - super, że na wizycie wszystko w porządku. dzidźka przesłodka!!!

Nisiao - mam nadzieję, że to jednak implantacyjne i za to trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&

Dulano - super, że uda Wam się przyjechać na święta, pewnie już się nie możesz doczekać. a staranka już rozpoczęte? bo z tego co pamiętam to pisałaś że nie musicie jakoś długo odczekiwać po laparoskopii

Katka - tulę Cię mocno w tym smutnym dla Ciebie dniu :-(

Kessi - mega wielkie gratulacje dla Ciebie!!! mała jest przesłodka!!! życzę dużo zdrówka Tobie i Jasi. super, że już jesteście w domku

Aniii - a może mała ma skok rozwojowy i dlatego taka była wczoraj bardziej rozdarta? z tego co się orientuję to pierwszy skok jest około 5 tygodnia. jeśli Cię to pocieszy to mój mały wrzaskun wczoraj na 12h godzin w ciągu dnia przespał tylko 2 :-):-):-)

hop hop... Lenka? Angel? Kasia? Dorotka? Emalia? Kłaczek? Majra?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny! Jest akcja pomocy dla Pana Zenka, który potrzebuje pieniędzy m.in. na węgiel na zimę. Jest miłym,83-letnim człowiekiem i bardzo potrzebującym. Nie chcę agitować nikogo, ale jeśli któraś z Was miałaby chęć pomóc jakkolwiek to proszę wejdźcie na mojego bloga - Moje małe, szalone niebo... - tam znajdziecie więcej informacji. Z góry dziękuję choćby za dobre myśli skierowane w kierunku Pana Zenka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry