• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Malgonia: Bardzo mi przykro. Ale tak jak mówią dziewczyny odczekaj troszkę i niech lekarz jeszcze raz spróbuje. Nie trać jeszcze nadziei.
Majra: Współczuję. Musiałaś się najeść strachu. Walcz, teraz każdy tydzień jest ważny. A lekarze powiedzieli skąd taka reakcja macicy i to krwawienie?

reklama
parę dni wcześniej lekarka zdiagnozowała u mnie łożysko nisko schodzące, i szyjka się troszeczke skróciła, ale powiedziała że jak się nic nie dzieje, to sobie mogę po domu chodzić,

Matko jedyna ja mam nisko lozysko:szok::szok:ale nic mi nie wiadomo coby bylo schodzace:szok:no, ale mam sie oszczedzac i moze wystapic plamienie.... teoretycznie. Teraz to mam ladnie w gaciach...nic nie robie od teraz, mam w nosie przygody:no:

majra: biedactwo... Ale już wiadomo, że na święta w szpitalu musisz zostać? a może CIę puszczą do domku na przepustkę. Trzymam kciuki, żeby wszystko szło pomyślnie i żebyś na święta była w domciu cała i w dwupaczku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

emalia: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pakuj ile wlezie. W 2013 się uda! Zobaczysz!

IZW: życzę Ci, żebyś się rozpakowała do świąt i mogła bez problemu na wigilię do domciu wrócić.

Ostatnia edycja:
malgoniu a moze jeszcze jest nadzieja?!przykro mi strasznie...

bett milo ze pamietasz:-)oczywiscie codziennie was podczytuje i jestem na bierzaco. U mnie porzadki swiateczne,szczeniak w domu wiec mam rece pelne roboty,ale to dobrze bo nie mam czasu myslec o ciazy itp. Lykam grzecznie duphaston i mam nadzieje ze sie uda wkoncu:)

pozdrawiam wszystkie staraczki i ciezarowki:-)

Cześć dziewczyny:happy2: byłam na forum badania po poronieniu, ale od kilku dni nikogo tam nie było a potrzebuje dosyć pilnej podpowiedzi: jutro miałam iść do laboratorium zrobić badania m.in. TSH, antykoagulant toczniowy, krzywa cukrowa... tylko wygląda na to, że @ przyjdzie wcześniej. Jak myślicie czy to będzie miało wpływ na wyniki badań??? wiem,że na morfologię jakiś tam wpływ ma.... bardzo chciałabym jak najszybciej zrobić te badania, zwłaszcza reumatologiczne,bo czeka się na nie ok. 3 tyg., ale z drugiej strony ryzykować, że będą mało wiarygodne wyniki.... nie wiem co robić, iść czy nie??? proszę napiszcie jak wiecie:-(

małgonia bardzo mi przykro, jednak ja też nie zapalam jeszcze światełek dopóki całkiem nadzieja się nie skończy, wiem, że jesteś w kiepskim stanie, ale czekamy na wieści od Ciebie, co powiedział lekarz, czekacie tydzień jeszcze? &&&&

izka nie widzę informacji od Ciebie, mam nadzieję, że wszystko dobrze, mocno trzymam kciuki &&&&

majra wytrzymaj kochana ile się da, nawet jak te święta spędzisz w szpitalu to następne dzięki temu będą już w większym gronie - czego Ci z całego serca życzę. na pewno strachu się najadłaś na maxa, oby wszystko było dobrze &&&&

anii niedobra jestem, ale nie miałam wyboru, pracodawca nie wie o niczym a ja nie mogę jeszcze powiedzieć, niestety musiałam dać coś z siebie bo zlecał mi pewne zadania i sprawdzał ich realizację.. na szczęście audyt ok, następny po nowym roku dopiero, ok marca. teraz już zwalniam tempo ;-)

hona prześlicznego masz synka, po prostu śliczny i tyle, przystojniak od urodzenia :tak: mam nadzieję, że lepiej się już czujesz i powolutku wracasz do siebie:-)

angel co u Ciebie, odezwij się czasem ;-)

emalia starania są bardzo wyczerpujące psychicznie, stresujące i 'zadaniowe', musisz uzbroić się w cierpliwość, uda się, zobaczysz &&&&

anilek super, że wszystko dobrze, dzidźka się rozwija i oby tak dalej do szczęśliwego rozwiązania &&&&

kasia jak się czujesz, co u Ciebie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry