Izka87
Fanka BB :)
jezuu Malgonia tak mi przykro, nie wiem co powiedzieć, przeczytałam nawet mężowi, kazał Cie ucałować.. ja też narazie nie zapalam światełka dla Twoich maluszków, a nóż jest nadzieja, idz w poniedziałek do innego lekarza na inny sprzęt, jez na izbę przyjęć sama nie wiem gdzie.. ale idz gdzieś, spróbuj, wierzę niezmiernie, że jednak serduszka biją!!!! proszę nie załamuj się :*
aż mi teraz ciężko o sobie, a tak bardzo chcialam się wam pochwalić...
my mamy serduszko, mamy nasz cud dziewczyny!!! wg OM jest 7t1d, a wg usg 6t6d, ale lekarz powiedział, że to żadna różnica. W poniedziałek mam przyjśc znowu między pacjentkami, da mi dalej zwolnienie i założy kartę ciąży i podglądniemy jeszcze raz serduszko, no i oczywiście znowu cała lista badań
tak bardzo się cieszę, wierzę, że teraz nam się uda i donoszę to maleństwo 
aż mi teraz ciężko o sobie, a tak bardzo chcialam się wam pochwalić...
my mamy serduszko, mamy nasz cud dziewczyny!!! wg OM jest 7t1d, a wg usg 6t6d, ale lekarz powiedział, że to żadna różnica. W poniedziałek mam przyjśc znowu między pacjentkami, da mi dalej zwolnienie i założy kartę ciąży i podglądniemy jeszcze raz serduszko, no i oczywiście znowu cała lista badań
.trzymam za was &&&&&&&&&&&.mnie wody odeszly w domu i zaraz do szpitala pojechalam.izka noooo kochana super:-).swieta w trojeczke
.malgonia jak tam???opowiedzialam wczoraj mezowi o tobie,bardzo sie zmartwil,ale tez wkurzyl,bo powiedzial,ze lekarze strajkuja,a nie potrafia pomoc takim kobietom jak sa na cpp...:-(...