• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczątka :-)

Bett, przeczytalam wczoraj, ze mnie wywolalas, ale czekałam na dzisiejszą wizytę, zeby wiedzieć co Wam napisac :-) u nas wszystko dobrze, nasz cud ma 46,7 mm i macha rączkami i nogami i fika i skaka :-D takie szczęście... Mogłabym tak ciągle na juniora patrzeć...

Malgoniu, przykro mi... Trudno cokolwiek powiedziec...

Hona, gratuluję! Dużo przeszłaś, ale masz Alanka przy sobie :-) wszystkiego dobrego :-)

Bett, cudo Twoja martusia :-)

Izw, czekamy :-)

Karola, Pleni, Emeczko, Anty, Kobietko i reszta, których nie wymieniłam - :))))))))

Pozdrawiam Was wszystkie gorąco i trzymam kciuki w każdej sprawie :-)

reklama
akasha najważniejsze, że na strachu się skończyło..

kasiu ja też Cię wołałam wczoraj :-) jak się czujesz?

anty buziale kochana :* ;-)

izka ja mam wizytę we wtorek :happy:

anii ja bym z chęcią już była na zwolnieniu ale nic z tego, doki się nie upewnię, ze wszystko ok muszę w miarę normalnie pracować, niczego nie olałam przecież wiesz, po prostu muszę poczekać jeszcze do usg, potem zaświadczenie, uporządkowanie spraw w firmie, przekazanie ich i mogę iść na zwolnienie.

Pleni kurcze pomyliłam, bo przecie ja miałam wstępnie na pon.. aaa ciul z tym, ważne, że wiadomo o co mi chodziło :D heh to TWÓJ wtorek :*
a z tymi mdłościami, to też mam takie mulenie zazwyczaj rano i wieczorem, jakby mi siedziało coś na zołądku dokładnie, a nerwy też robią swoje :p
ale Pleni inaczej niż dobrze być nie może!!

kasia super, ze dzieciaczek żywiołowy, oby tak dalej!

malgonia, przykro mi :-(,
[*]
[*] dla twoich Maleństw. Ja również miałam dylemat czy nakręcać się na te wszystkie badania,czy to nie pogłębi stresu i nerwów... Wydaje mi się, że czasami jest tak, że jak się wpadnie w tą spiralę badań, poszukiwań to można robić i robić, bo zawsze gdzieś tam pozostanie pytanie: czy wszystko już sprawdziłam, wykluczyłam? ale takie podstawowe chyba jednak warto, tym bardziej przy ciąży bliźniaczej. Ja jestem po 2 stratach i dostałam a właściwie dostaliśmy oboje z moim narzeczonym skierowanie na kariotyp na nfz. Idziemy 8 stycznia...zobaczymy... tymczasem trzymaj się ciepło :happy:
akasha szczęście w nieszczęściu, dobrze, że auto najbardziej poszkodowane!

Izka87, Twoje wieści ogromnie cieszą i napawają optymizmem, gratuluję serdecznie:-)

IZW, pomyślnego rozwiązania a tym samym wspaniałego prezentu na święta życzę;-)

Majra, trzymam kciuki, żeby na strachu się skończyło:tak:

Anilek77, cudne to Twoje cudeńko. Uwielbiam ten wynalazek – usg, to wspaniałe móc popatrzyć na kruszynkę, która w nas rośnie choćby była najmniejsza…

Ja tak na raty, ale sporo piszecie i nie ogarniam jeszcze...:baffled: Pozdrawiam Was wszystkie:happy:

Już jestem po wizycie u lekarza.
Wszystko w normie, jednak lekarz zaleca wstrzymanie się z ponownym staraniem do 2 cykli po # no i dopóki psychika się nie ogarnie po takiej stracie.
Mówił mi też że niekiedy można pomylić gotowość do kolejnej ciąży z potrzebą zapełnienia pustki po poprzedniej i że tak się nie da oszukać samego siebie.
I dostałam listę badań którą w miarę finansowych możliwości mogę zrobić jeśli chce pewne rzeczy wykluczyć:
białko C aktywne, białko S wolne, cz. V.Leiden, met PCR, p/c p.kardiolip IgG, IgM, p/c p. beta2-glikoprot IgG, IgM. Kompletnie nie wiem co to za badania i co mają wykazać lub wykluczyć ale pewnie się zdecyduje.
Robiła któraś z Was te rzeczy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry