• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam pozna pora:cool2:

hona,bett-malenstwa do schrupania:tak:

ja ostatnio czasu brak,ciagle gdzies latam jako tlumacz,bo kolezanki nie znaja tak za bardzo niemieckiego i prosza mnie o pomoc.A ja dobra duszyczka i ide:tak:.dzisiaj padla decyzja,ze do PL na swieta jedziemy:-):-)jestem very very HAPPY.Pierwsz @ po laparoskopii mam za soba i od nie pamietnych czasow mnie nie bolala.

Pozdrawiam.

reklama
Anilek super wieści:) ja nigdy nie miałam usg 3d,ale jak mi koleżanki fotki wysyłają to się wzruszam,a co dopiero swoje w takiej całej okazałości zobaczyć. Jak masz fotkę to poproszę.

Nisiao a może jednak implantacyjne?:) Mi się nie udało więc może Ty dołączysz do ktr? Z całego serca Ci tego życze! A jak nie to razem będziemy się starać w przyszłym cyklu chodź wolałabym bez Ciebie:D wole,żebyś była w grupie cieżarówek.

Mnie dalej prześladuje 13. Już 14 od 4 minut i mam nadzieje,że koniec nieszczęśc. Zmywarka mi się zepsuła. Wody nie odpąpowuje. M niema i nie bardzo wiem co z nią zrobic,ale to pikus. Właśnie dzwoniła kuzynka. Skrócila jej sie szyjka macicy, jest w szpitalu. 25 t.c. Ma leżeć. Nawet do wc nie moze wstac. Koszmar jakiś!

Agnieszkaala co to tak ten pech prześladuje,rzeczywiście jeszcze ta zmywara no i kiepska sprawa z tą kuzynką:no:przykro mi ze tak się to poskładało.
Co do starań to spodziewam się,że będziemy się starać w przyszłym cyklu,w nowym roczku,boli mnie brzuch jak na @,więc cudow się nie spodziewam :no:spodziewam się raczej ze muszę iść potem do gim,bo chyba coś sie porobiło w srodku nie tak

Agnieszkaala współczuję. Ja wczoraj starałam sie nie patrzeć w kalendarz. Rok temu właśnie 13 trafiłam do szpitala z poronieniem a moja mama wtedy trafiła na koronografię. Wczoraj modliłam się żeby jakos ten dzień minął bez żadnych niespodzianek....

anilek ale super czytać takie wiadomości z samego rana!!! mam nadzieję, że też wam dzisiaj takie wiadomości przyniosę :)

nisiao, a może jednak, ja też kilka dni przed @ miałam 3 dni takiego brązowego plamienia, taki brązowawy śluz i się skończyło i @ już nie przyszła :)

a mi mąż wczoraj kompa zalał kawą i męczę się dzisiaj z przyciskami niektórymi, jak przestanie działać na amen to będzie miał chociaż powód, żeby żonie na gwiazdkę pomyśleć nad nowym komputerkiem :D

Anilek - no naprawde zajebiscie!:) Inaczej nazwac sie nie da:)
Agnieszkaala - a dzis dla mnie trudna data - 14.. minęly rowne 2 miesiace od narodzin i smierci dziewczynek..Jadę dzis na cmentarz ale sama, bo maz po pracy idzie od razu na uczelnię i wroci pozno:(
Izka - bede czekac z niecierpliwoscia na iwesi od Ciebie:)
Ja jeszcze nie dostalam @, a mam jakies takie plamienia wciaz - teraz rozowe i troche krwiste i nie wiem za cholore co to jest:(:(

Jutro mam wizytę u gina i tak bardzo bym chciała usłyszeć że możemy zacząć się starać z uwagi na to że nie miałam zabiegu...
Poprzednim razem staraliśmy się prawie rok, więc jak teraz też będziemy mieli pod górę to chciałabym jak najszybciej zacząć choć już mam coraz mniejsze szansę żeby zdążyć urodzić przed 30stką.

Witam :)
mamy już Jasię w domku :) urodziła się przez cc 05.12.12. godz. 9:55, 54cm, 3500kg
niestety przy porodzie zachłysnęła się wodami płodowymi, źle oddychała i była sinawa, leżała 3 doby na neonatologii, przez pierwszą dobę była podłączona do tlenu, dostawała antybiotyki...zobaczyłam Ją dopiero dobę po porodzie, bo wtedy byłam w stanie zejść do Niej. Na salę do mnie przywieźli Ją 8.12 :) Leżałyśmy do 11.12 i na szczęście Jasię zdrową wypisali ze mną do domku! :) Nie ma to jak w domku! Pozdrawiamy wszystkie e-Ciocie :)
nie mam teraz głowy do czytania zaległych postów...nadrobię jak się "zadomowimy"
wstawiam kilka zdjęć :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry