Plenitude kochana jak masz na liczniku 8t1d to znaczy ze skonczyłaś tydzien 8 i jesteś w 9 tygodniu ciąży
dlatego Czarna napisała ze już 9 tydz u Ciebie bedzie 
Brzuszek zalezy od budowy anatomicznej kobiety
ja mam macice tak ułozoną ze u mnie w 10 tyg juz brzuch wystawał, moja kolezanka w 20 tyg ma prawie płaski brzuchol... kwestia indywidualna... Ja mam już dość duzy brzuchol, do tego stopnia ze już mi miejsca ustepują a kierowcy przed przejsciem sie zatrzymują... ak jzu widac
kiulam sie powoli 
majra lez lez... nie wstawaj.. teraz kazdy dzien się liczy
i bedzie dobrze 
OneMoreTime ja zawsze chciałam 2 dziecko na wczesną wiosne(luty-marzec), ale sie niestety nie udało... potem juz mi było wszystko byleby zajsc w ciąże i urodzic zdrowe dziecko. na styczen sie nie udało wiec mam nadzieje ze w maju bedzie zdrowe dzieciątko na świecie. w sumie przez przypadek wyszło ze córcia kwietniowa a kolejne bedzie poźno-majowe
Brzuszek zalezy od budowy anatomicznej kobiety
majra lez lez... nie wstawaj.. teraz kazdy dzien się liczy
OneMoreTime ja zawsze chciałam 2 dziecko na wczesną wiosne(luty-marzec), ale sie niestety nie udało... potem juz mi było wszystko byleby zajsc w ciąże i urodzic zdrowe dziecko. na styczen sie nie udało wiec mam nadzieje ze w maju bedzie zdrowe dzieciątko na świecie. w sumie przez przypadek wyszło ze córcia kwietniowa a kolejne bedzie poźno-majowe
wiem, że tak się liczy tygodnie, ale ja się jeszcze boję i wcale nie liczę, o. czyli jaki mam teraz czas wg Ciebie? mam tyłozgięcie i zastanawiam się jaki to ma wpływ na to, hihi
.