• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nisiao rzeczywiście pełno choróbsk wokół. Mój M też chory, poszedł spać,bo ledwo na oczy widział,a Aluśka szaleje. Nie widać po niej choroby,ale z nosa cieknie i kaszle,a energia ją rozpiera. a zaraz ide drugie danie robić i obudze męża.

reklama
Agnieszkaala, oby działania równie owocne jak przyjemne były ;-) &&&&&&&&&&&&&&&& gdyby przymroziło porządnie to wszystkie zarazki i bakterie by wytępiło! A tak … dużo zdrówka Ali życzę! ja też ostatnio podziębiona…

emka01, mysiak współczuję, jedyne pocieszenie, że zwykle mdłości nie trwają całą ciążę :tak: więc jest nadzieja…

nisiao, najrozsądniej jak najszybciej do lekarza się udać, aczkolwiek &&&&&&&& za dobre wieści:happy2:

IZW , bo dzidzia to taki cud, który potrafi najtwardszego zmiękczyć ;-) a zaangażowany tatuś to już pełnia szczęścia, oby tak dalej!

My robimy małą imprezkę u siebie w domu, w gronie kilku bliskich znajomych. W sumie to mam ochotę trochę się napić i odciąć od codziennych spraw...:tak:

Oby ten 2013 rok był dla nas wszystkich szczęśliwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozazdrościłam Wam suwaczków i też sobie zrobiłam, a co!:-)

witajcie.

izw maluch sliczny.ja tez odciagalam pokarm,bo mala nie chciala ssac.jakbys chciala bebiko to nam zostaly 3 opakowania.super,ze maz pomaga.oby tak dalej.nisiao hmm...u mnie pozytywny test wyszedl w dniu @ i kilka dni pozniej zaczelam plamic...mialam krwiaka,musialam lezec.idz do lekarza,bo jesli to ciaza to zebys niczego nie zaniedbala nieswiadomie.agnieszkaala kurde wspolczuje wam chorobska małej...ehh czy zaden lekarz nic nie umie zrobic zeby ona tak nie chorowala??? lekarze...heh...

u nas lepiej...ala wczoraj zjadła ladnie marchewke,dzis tez z dnia na dzien wiecej.wczoraj kolke miala dopiero wieczorem ok 19,ale chwile moze z 10 minut,dzis jesio wcale.wysypki zadnej nie ma,kupki codziennie ładne.mysle,ze brzuszek zaczyna sie przyzwyczajac do nowego smaku.powoli sie pakujemy,bo 3go przeprowadzka do nowego mieszkania,bo tu konczy nam sie umowa ostatniego,a nie chcemy przedłuzac ze wzgledu na sasiadke,ktorej przeszkadza placz malej i robi nam na zlosc i menela z drugiej strony,ktory potrafi o 23ej walic w drzwi,bo nie ma czym papierosa odpalic...poracha...
na sylwka siedzimy w domku.z 4p bedziemy ogladac pokaz fajerwerkow.

Karola 1388 tylko,że @ miałam na pczątku dziwną,nie wiedziałam czy to plamienie czy co....potem była tak mocna,z tkankami że o ciąży to nawet nie miałam mysli,tyle tylko że w tym miesiącu wujatkowo wcześnie przyszła @ aż 5 dni.Teraz jestem po tych płodnych dniach no i ten test pozytywny i krwawienia?dziś już ich nie ma,ale rano test już nie wyszedł pozytywny.Pewnie blad,co nie zmienia faktu że muszę iść do gin,zaraz 2 stycznia się zapiszę i najlepeij jakbym2 stycznia się tam dostała na wizyte

To zmiany widzę,przeprowadzka się szykuje.a malutka wcina widzę ,że coraz bardziej urozmaicone menu.jeszcze trochę i będzie z Wami wcinać posiłki te same

Ostatnia edycja:
Nisiao ja jednak trzymam kciuki, za to żeby była to ciąża. ale dziwne to wszystko. Daj znac po wizycie.
Izka dzięki za kciuki. jak się tym razem nie uda to już sobie kupiłam termometr rtęciowy i od nowego cyklu robie pomiary w kalendarzyku. U mnie troche dziwnie bo płodne powinnam miec w przyszlym tygodniu,a już od 3 dni mam śluz płodny więc niewiem o co kaman. Korzystam a za 2 tygodnie okaże czy coś się wykluło;) A ja dla Ciebie życze zdrówka!

agnieszkaala no dziwne to,ale coraz bardziej dochodzi do mnie,że niczego to dobrego nie wróży.Wczoraj dowiedziałam się,że koleżanka z pracy,która też poroniła ,zaraz w pierwszym cyklu się jej udało,moja siostra też wczoraj robi test i okazało się,że jest w ciąży.Cieszę się,ale mnie jest przykro,że u nas jeszcze nic.Mmam wyrzuty sumienia,że tak się dołuję,mąż już dzisteż się wkurzył na mnie,że nie powinnam mówić,że nam oczywiście nadal nic nie wychodzi.Bardziej myslę,że to moja wina jest,że jest jak jest,ale on to bardzo do siebie wziął.
Ja trzymam kciuki za staranka :)

IZW gratuluję :-)

Witam nowe Mamy Aniołkowe.

Agnieszkaala
teraz Twoje dni :) trzymam &&&&&&& za owocne działania:)

Nisiao mam nadzieję, że będzie ok wszystko :)

Nie pisałam ostatnio bo niestety potwierdziło się powiedzenie, że nieszczęścia nie lubią samotności i chodzą parami. 27 grudnia zmarł brat cioteczny mojego męża. Miał tylko 30 lat, rok młodszy ode mnie.Wczoraj był pogrzeb. Niech się ten rok kończy i niech następny będzie lepszy. My sylwestra spędzamy kameralnie, z najbliższymi znajomymi u nas w domu.

reklama
agnieszkaala to działaaaaaj, aż trzymam mocno kciukasy!! coś czuję, że tym razem dołączysz do ciężarówek ;-)

emka teraz naładujesz baterie siedząć w duomu to Cię później ze sklepu będzie ciężko wygonic :P

nisiao to tak po cichutku gratulacje!! jakoś tak dziwnie z tymi Twoimi plamieniami, może idź na betę w pon, może już coś pokaże, bo teraz to już nie wiem kiedy okres powinnaś dostać :p ale przecież jest wiele kobiet, które przez 2-3 miesiące po zapłodnieniu nadal mają okres, więc kto wie.

czarna a jak tam sprawa Twojej koleżanki? wyjaśniło się coś z tym usg genetycznym? mam nadzieję, że to błąd był..

co laski w sylwestra robicie?
my ze względu na mnie w tym roku odpuściliśmy sobie zabawy, idziemy do znajomych bo też siedzą jak na szpilkach bo koleżanka ma termin na 13 stycznia i w każdej chwili może już wylądować na porodówce, więc jestem ciekawa czy sylwka spędzimy w mieszkaniu czy właśnie na porodówce :) w końcu nie mam oporów, żeby się z nią spotkać, bo miała termin an tydzień przede mna.. i zawsze tak ciężko było mi na nią patrzeć ehh

niestety to nie pomyłka , narazie nie odbiera telefonu , a nie chce jej nękać , myślę że już podjęli jakieś kroki w szpitalu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry