agnieszkaala to działaaaaaj, aż trzymam mocno kciukasy!! coś czuję, że tym razem dołączysz do ciężarówek ;-)
emka teraz naładujesz baterie siedząć w duomu to Cię później ze sklepu będzie ciężko wygonic
nisiao to tak po cichutku gratulacje!! jakoś tak dziwnie z tymi Twoimi plamieniami, może idź na betę w pon, może już coś pokaże, bo teraz to już nie wiem kiedy okres powinnaś dostać

ale przecież jest wiele kobiet, które przez 2-3 miesiące po zapłodnieniu nadal mają okres, więc kto wie.
czarna a jak tam sprawa Twojej koleżanki? wyjaśniło się coś z tym usg genetycznym? mam nadzieję, że to błąd był..
co laski w sylwestra robicie?
my ze względu na mnie w tym roku odpuściliśmy sobie zabawy, idziemy do znajomych bo też siedzą jak na szpilkach bo koleżanka ma termin na 13 stycznia i w każdej chwili może już wylądować na porodówce, więc jestem ciekawa czy sylwka spędzimy w mieszkaniu czy właśnie na porodówce

w końcu nie mam oporów, żeby się z nią spotkać, bo miała termin an tydzień przede mna.. i zawsze tak ciężko było mi na nią patrzeć ehh