• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

mysiak za radą koleżanki przełożyłam wizytę u P. na wtorek 22,01 bo jest spora szansa, że zrobi mi te badanka co między 12 a 14 tygodniem się robi;-)

anilek, ja biorę tylko kwas foliowy do 12 tygodnia a od 13 zacznę falvit mama, ewentualnie vita-min plus mama i coś dokupię z DHA.

izka co u Ciebie?

Ostatnia edycja:
reklama
Neta81- wiem wiem, boję ze moze to wina genów czy cos, sama nie wiem... nie ma co gdybać okaże sie jutro co ze mną zrobi. Nie cierpię zmieniać lekarzy na nowo tłumaczyć co i jak

Anilek- siostra w ciązy brała to samo co pisze plenitude, ja zalapalam sie tylko na kwas foliowy bo ani raz do 12 tygodnia nie dotrwałam

Plenitude spokojnie to badanie robi się pomiędzy 11 tyg a 14 :) ale jak przelozyłas to maluch bedzie wiekszy i łatwiej bedzie pomierzyc :) ja dzis miałam w aldemedzie wizyte i dr W i odbierałam wyniki Krwi :) wyniki są super, jedyniue toxoplazmozy nie przechodziłam wiec musze uwazac na miecho i brudne warzywka..

Pleni ja jakoś ostatnio na pasożyta, czytam czytam, ale zaraz odkładam kompa, jakoś siły na pisanie nie mam :-p czuje się dobrze, oprócz wzdęć i wiecznego nerwa na małża :-p już żadnych objawów, nie chcę panikować, no ale jak zwykle przed wizyta mam niesamowitego stracha.. a środa tuż tuż..

Małgonia ja wierzę w Ciebie (w Was) i wieeeem, że wam się uda!! Tak jakoś w środku wiem, że będzie dobrze i doczekasz się maluszka.. zresztą jak każda z nas dziewczyny!!!!

Dzięki dziewczyna za odp. Bo tak sobie rozmyślam o tych witaminach, że drogie a właściwie nie mają żadnych mikroelementów. O żelazie nie wspomnę... Mają te kapsułki, więc to tyle chyba kosztuje. Chyba kupię jakieś tańsze i będę brać na zmianę, bo cena 50 zł na miesiąc mnie dobija...
Jutro idę na badanie krwi i moczu i zobaczymy czy mam wszystko na miejscu.;-)

mysiak ja też byłam o tym przekonana, ale ta koleżanka chodziła w to samo miejsce tylko do dr L i on jej powiedział, że między 12 a 14 i badał ją w tym przedziale.. przepisałam się żeby było optymalnie bo w 13 mam u dr B ;-), ja toxo miałam i największą chęć na dziś mam na jajka na miękko ale się boję, nie tyle toxo co salmonelli..

arla raczej lekarz tak nie powie, zresztą on jest tam właśnie od trudniejszych przypadków a nie ferowania wyroków ;-)
izka ja mam cycuchy jeszcze bolące po bokach, środku i swędzą mnie sutki co któryś dzień :baffled:, nudności i niestety lekkie zaparcia i wzdęcia, ale dzięki owocom daję radę:-D wizytujesz w tą środę czy następną?

małgonia kciukasy za Ciebie, uda się w końcu &&&&

enya czekamy na info

Hej,
Neta oj znam ten ból. Mój M też chory i zachowuje się gorzejniż Aluśka jak jest chora. Jęczy, stęka, łazi i użala się nad sobą. Trzymam kciukiza staranka! Mam nadzieje, że Tobie się uda!
Tekla jeśli Ci płacz pomaga to płacz ile możesz. Ja uważam,że jesteś bardzo dzielną Kobietą! Trzymaj się Kochana i Tule Cię mocno! Za kciukidziękuje i poproszę na przyszłość. A blog to super sprawa, można się wyżalić.
Enya trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte!!!
Anilek ja w ciąży brałam falvit mama.

Ja dzisiaj dostałam okres. Mam mega doła. Ja już Niewinem corobić. Nie pale,nie pije, odżywiam się zdrowo. Nie stresuje się, wypoczętajestem. Wyniki badań ok., hormony również, a tu problemy. Już Niewinem corobić. Z każdą próbą gorzej, tu poronienie teraz zajść nie mogę. Ciężko mi jakcholera. Z drugiej strony Alusia mi płacze, ze chce rodzeństwo,że będzie supersiostrą i żeby jej tylko przyniosł bocian dzidzie. Nam cieżko bo już nie wiemyjak jej tłumaczyć, a pyzatym my też chcemy i trudno nam jest w tej sytuacji. Jamam w tym miesiącu urodziny, myślałam, że będę mieć prezent na 25, a tu dupa.

Ale Wy fajne jesteście!
Anilek, ja kupiłam na Allegro , ale z jakiejś apteki, były tańsze niż w normalnej aptece . Któraś z dziewczyn mi kiedys poleciła Femibion , bo ma niby lepiej wchłanialną formę kwasu foliowego.

reklama
Agnieszkaala przykro mi z powodu @. kiedy masz urodziny?ja 1.02. mam i tez bym chciala miec prezent dwie kreski... zobaczymy czy beda staranka,za jakies 2 dni powinnismy sie wziac do "roboty" :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry