Hej,
Neta oj znam ten ból. Mój M też chory i zachowuje się gorzejniż Aluśka jak jest chora. Jęczy, stęka, łazi i użala się nad sobą. Trzymam kciukiza staranka! Mam nadzieje, że Tobie się uda!
Tekla jeśli Ci płacz pomaga to płacz ile możesz. Ja uważam,że jesteś bardzo dzielną Kobietą! Trzymaj się Kochana i Tule Cię mocno! Za kciukidziękuje i poproszę na przyszłość. A blog to super sprawa, można się wyżalić.
Enya trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte!!!
Anilek ja w ciąży brałam falvit mama.
Ja dzisiaj dostałam okres. Mam mega doła. Ja już Niewinem corobić. Nie pale,nie pije, odżywiam się zdrowo. Nie stresuje się, wypoczętajestem. Wyniki badań ok., hormony również, a tu problemy. Już Niewinem corobić. Z każdą próbą gorzej, tu poronienie teraz zajść nie mogę. Ciężko mi jakcholera. Z drugiej strony Alusia mi płacze, ze chce rodzeństwo,że będzie supersiostrą i żeby jej tylko przyniosł bocian dzidzie. Nam cieżko bo już nie wiemyjak jej tłumaczyć, a pyzatym my też chcemy i trudno nam jest w tej sytuacji. Jamam w tym miesiącu urodziny, myślałam, że będę mieć prezent na 25, a tu dupa.