agnieszkaala
Fanka BB :)
Neta to ja za Ciebie trzymam kciuki i żebyś 2 lutego zobaczyła na teście 2krechy!!! Ja mam 28 stycznia urodziny. Ja złapałam jakiegoś strasznego doła.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem co robic martwi mnie to wszystko. Byla to pierwsza ciaza, ktora nawet nie zdarzyliśmy sie nacieszyc :-( wiem ze nigdy o tym nie zapomne mimo ze staram sie nie myslec. Mam nadzieje ze czas wyleczy rany
W pierwszym cyklu po poronieniu @ dostalam punktualnie (2 dni spoznienia a cykle mam 30-dniowe) po połowie drugiego cyklu (dzisiaj 20dc) dostalam plamienia nie wiem dlaczego bo nigdy mi sie cos takiego nie zdarzyło (bylam na badaniu kontrolnym i wszystko jest ok) czuje sie jakbym miala dostac @ (bole brzucha i klocie jajnikow). Bylam u lekarza i dowiedzialam sie ze to nadchodzaca @ nie wiem co o tym myslec boje sie ze cos nie tak. Lekarz pozwolil nam juz sie starac wiec w tym cyklu probowalismy tylko skad te plamienia w polowie cyklu oszaleje

, kwas foliowy owszem wydala się z moczem jak nie jest potrzebny ale są opinie (w tym lekarzy), że nie powinno się go brać od jakiegoś tygodnia bo może powodować wszelakie alergie, czyli max 0,4 mg a tu nawet spotkałam 0,8.. wolałabym 0,2 lub o,4 max.. no i będzie w aptece kolejna przeprawa, albo femibion natal2 bo ma 0,2 mg kwasu foliowego i 0,2 mg metafoliny i nie ma wit a albo vita-min plus mama bo ma kwasu f. 0,4 a wit a0,18 mg i to na tyle