Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
Emy lekarz był pewny, że owu nie ma, w czwartek wizyta na prawym i lewym podobnej wielkości pęcherzyki poniżej chyba 20 mm, następna wizyta w poniedziałek, a tam już 30 mm cysta na prawym, a na lewym pęcherzyk się zapadł, płynu brak, lekarz zawyrokował brak owu, dał primolut nor na wchłonięcie tej cysty i pa pa do stycznia. byłam na niego wściekła, że mnie przetrzymał, obarczałam go w myślach winą, nie brałam już winy na siebie. ale po 2-3 dniach stwierdziłam, że to bez sensu, popróbujemy od stycznia, przerwa i tak musi być.. mierzyłam tylko tempkę i to ona mnie zdziwiła, potem testy, beta i zapukałam do gina bo beta pozytywna a duphaston się kończy.. patrzył na mnie dziwnie, nie wyglądał na zachwyconego moim widokiem.. dopiero na wizycie w styczniu przyznał, że niespodziankę zrobiłam i uśmiechał się... to tak pokrótce z kroniki szalonego organizmu 
kciuki mocno trzymam i nie puszczę żeby Wasze marzenie się spełniło, wysyłam moje drobniutkie fluidki i masę pozytywnej energii specjalnie dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
koleżanki cieżaróweczki proszę o wsparcie fluidkami dla naszej kochanej Emy

kciuki mocno trzymam i nie puszczę żeby Wasze marzenie się spełniło, wysyłam moje drobniutkie fluidki i masę pozytywnej energii specjalnie dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
koleżanki cieżaróweczki proszę o wsparcie fluidkami dla naszej kochanej Emy