• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Enya- ale super wieści kochana tak bardzo się cieszę Twoim szczęściem , ściskam cieplutko i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
bebeautiful- jasne ,że dam znać w piątek po wizycie wchodzę i zdaję relację jak poszło i co ustalone choć pewnie najpierw będę musiała zrobić tsh żeby lekarz wiedział na czym stoimy.:tak:
a u mnie już był ksiądz jutro rozbieramy choinkę i jak to się mówi święta święta i po świętach teraz wielkanocy wyglądam :) wiosny i zieleni bo wiążę z tą wiosną wielkie plany starankowe , może się wyrobimy na wiosnę zacząć ,a jak nie to co się odwlecze to nie uciecze
:-).

enya: Jezu jak się cieszę!!!! Kciukasy zaciskam! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

plenitude: wyniki moczu ok, krwi trochę gorzej. Jeszcze nie spytałam dr googla co oznaczają. WIem jedno: tak jak czułam- mam anemię: hemoglobina 10,9 przy normie 12,00-15,00. WYPISZĘ TYLKO TE NIEMIESZCZĄCE SIĘ W NORMIE:

MON [tys/ul] 0,20 [0,30-1,00]
LYM [%] 29,1 [35,0-55,0]
GRA [%] 67,9 [40,0-65,0]
RBC [mln/ul] 3,90 [4,00-5,20]
HCT [%] 31,0 [37,0-45,0]
MCV [fl] 80 [ 81-97]

reszta mieści się w normach. Plenitude: będę żyć? ;-)

Doczytałam w googlach, że anemia jak się patrzy. No cóż pojutrze idę do gin, to mi pewnie coś zapisze.

Ostatnia edycja:
enya- super!! gratulacje!! i dalej trzymam kciuki!!!!

a ja dzisiaj potrzebuje żeby mnie ktoś w d.... kopnął!!! jakiś schiz mnie dopadł... mdłości mi minęły... i mam wrażenie że brzuch mi się zmniejszył....normalnie nic tylko walić łbem o ścianę:wściekła/y:

pandora: don`t panic :tak: samopoczucie w ciąży nie jest cały czas takie samo. Ja też miewałam dni, kiedy wydawało mi się, że się niestety lepiej czuję. Jestem prawie w 17 tc i też nie czuję się codziennie równo, więc relax... :happy:

Pandora rozumiem Cię, ja też mam schizę jak sama wiesz ;-) Ale tak jak pisze Anilek raz jest lepiej, raz gorzej, raz mnie prawie nie bolą piersi, a drugim razem bardziej...Różnie to bywa - wiem że ciężko tak myśleć (mnie też) ale jak widzisz dziewczyny mają różne objawy a czasami w ogóle i są w zdrowych bardziej zaawansowanych ciążach:-) I my też będziemy!!!

dziewczyny dzięki! ja to wszystko wiem i jeszcze tydzień temu cieszyłam się z dnia bez mdłości:tak: ale dziś mnie jakiś taki dół dopadł...ehh oby jutro było lepiej...czarna- oj za takiego kopa to ja dziękuję:-D

reklama
Enya- gratulacje kochana, super wiesci..... ;) ciesze sie jakbym to ja byla heheh, byle wiecej takich dobrych wiadomosci tutaj się pojawiąło

U mnie po wizycie ok, lekarz ok, widać ze to nie jest zwykły ginekolog tylko specjalista bo nawet polowy rzeczy nie rozumiałam co mówił, w sensie jego słownictwa. Jak to stwierdził, 3 poronienia kończące sie tak samo w tym samym czasie nie są rzeczą normalną i sie postara przyczynę znaleźć. Mamy z mezem przegląd od a do z, immunologia, genetyka jak leci..... - tylko mnie przeraza ze wszytko prywatnie, dzis za 3 badania co nams ie udało zrobic poszedl tysiak, masakraaaaaaaa. Wiem ze cos za cos, dla mnie tera to piorytet ale przeraza mnie to bo na kasie znowu nie leze. I jescze sie przyplatała nadżerka, w szoku byłam bo żadnych dolegliwości nie miałam ani bólu czy swędu ......

A zeby bylo mało atrakcji na dzis to mezowi ukradli tel, tzn wchodziliśmy do kliniki przyciszał dzwonek i chyba wtedy musiał zgubić, wszedl na schody zczail ze nie ma tel wróciliśmy sie ale nigdzie telefonu nie było karta już nie dostępna i po sprawie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry