• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
tekla23- dzięki, raz lepiej raz gorzej, na szczęście bez bóli brzucha, ale dziś znów plamienie w kolorze kawy z mlekiem....myślicie że to może jeszcze schodzi z tego krwiaka?

plenitude- ja też nie wierzę w przesądy...ale czasem łapię się na tym że coś takiego przychodzi mi do głowy:-D

Izka87- zaciskam!!

As 76 myślałam, że to nieliczny przypadek i nie wiedziałam, że tobie tez przytrafił sie nisko osadzony pecherzyk - na szczęście jesteś przykładem że może być dobrze. Czy dbałaś o siebie jakoś bardzo specjalnie przez całą ciążę, czy jest szansa że pęcherzyk się podniesie czy tak jak pisałaś to może się zmieniać. nie wiem na ile ma na siebie uważać, co mogę robić, niestety nie zapytałam lekarza, a do wizyty jeszcze tydzień. Cokolwiek robię zastanawiam się czy to nie zaszkodzi - wiem głupie. Boję sie że zrobię coś co zaszkodzi maluszkowi i znów wszystko zakończy się stratą. Łożysko przodujące i 2 m-ce leżenia nie brzmią dobrze, ale masz rację że na pewno warto - zrobię wszystko żeby tylko się udało. Tobie udało się z 2 ciążami więc może i mi się uda - musi się udać!
Izka trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

asa as jest u nas praktycznie legendą, heroiczną bohaterką, dołączyłam do forum gdy była w ciąży, opisała to bardzo krótko, ale dziewczyny wiedza co się działo, karola, bett, aniunia, gatto, kłaczek, zjola, lilijanna, myszka i wiele innych dziewczyn widziało jej walkę o każdy dzień ciąży, by Karolinka poczekała jeszcze choć te kilka dni w brzuchu.. as nie leżała sobie na oddziale czekając na poród, cyklicznie krwawiła, nie lekko plamiła, ale krwawiła, to powodowało, że psychicznie bardzo źle się czuła bo była cały czas w ogromnym strachu o córeczkę, jej organizm również mocno na tym cierpiał. wszystkie tu drżałyśmy na wieść, że as znowu krwawi, że w szpitalu robią co mogą, cała ciąża była z przebojami, nie miała lekko, niejedna z nas mogłaby się tam załamać. miała opiekę mądrego profesora, to dużo dało, cała historia as którą znamy powoduje, że uznajemy ja za mega silną kobietę, walczyła bardzo dzielnie i dlatego z taką przyjemnością oglądamy dziś zdjęcia Karolinki, jest prawdziwym cudem bo poród też był ciężki, as mocno krwawiła i w szpitalu nie wiedzieli co robić. nie piszę tego by Cię straszyć, bo każda ciąża ma w sobie ryzyko, ale ja osobiście bardzo podziwiam as, jej siłę i wolę walki. to co tu przeżyłyśmy z nią i jak bywała i była w szpitalu sprawiło, że narodziny Karolinki przyjęłyśmy z ogromną radością i ulgą. niech rośnie zdrowo i wspaniale się rozwija ku uciesze mamy.

hejka ja mam gościa ciocia do nas przyjechała więc wpadam na szybkości
Izunia- kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Plenitude - podpisuję się pod tym co napisałaś rękoma i nogami , as to wielka kobieta :D
a ja robię sobie brzuszki codziennie o 10 więcej , łykam kwas foliowy , witaminkę D3 jak zalecił lekarz i czekam na zielone światełko ,ale to dopiero gdzieś tak latem nastąpi bo biorę 1,5 tabletki więc tak : najpierw pani dr zapewne mi każe brać jedną , po 2 miechach pół ,a potem już zero po kolejnych 2 miechach więc troszkę się zejdzie jak już ciocia pojedzie za tydzień to będę częściej papatki i do zobaczenia.:)

laski ja z prośbą, zjem zupkę i zbieram się do lekarza, więc proszę o kciuki o 16stej :) żeby maluszkowi nic nie dolegało i się pięknie rozwijał :tak:

Izka &&&&&&&&&&&&&&&&&&

kobietka
fajnie, że ćwiczysz regularnie - ja od przypadku do przypadku :)

agnieszkaala mam nadzieję, że w tym cyklu się Wam poszczęści

małgonia
fajnie, że napisałaś, trzymam kciuki, żebyście szybko mieli dobre wyniki badań i mogli wziąć się do "roboty"

U mnie dziś 16 dc...

reklama
Neta niestety kolejny cykl tez odpada :-( z mezem stwierdzilismy ze robimy 2 miesiace przerwy ze starankami na regeneracje (napewno dobrze mi to zrobi) toche witaminek nie zaszkodzi no i podreperuje troszke cialo silownia glownie brzuszek wzmocnie bo od 3 miesiecy doszlo 10kg i to tez mnie doluje. Mam nadzieje ze wiosna jak najszybciej przyjdzie a czas szybko zleci bo nie lubie czekania. Niby to tylko 2 miesiace ale dla mnie to az i wiem ze musze wytrzymac.
Ale za ciebie trzymam mocno kciuki &&& zeby sie udalo :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry