Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a skoro mysiak i czarna potwierdzają mój kierunek myślenia to jestem pewna, że to nie marudzenie. 

Asa dzięki.Cześ dziewczynki, ale naskrobałyście przez ten weekend, aż trudno nadrobić.;-) My byliśmy u rodziców więc nie mogłam się odzywać.
Dorotka gratuluje pięknej bety, a przede wszystkim maleństwa pod sercem
As 76 piękna masz córeczkę, a jaka fotogeniczna
Karola mam nadzieję, że Alusia ma się lepiej, niestety teraz nie trudno o przeziębienie, oby choróbsko szybko przeszło. Pisałaś że w ciąży też miałas nisko osadzony pęcherzyk i wszystko skończyło się dobrze, czego przykładem jest Alusia. Mam nadzieje ze w moim przypadku tez tak bedzie. Lekarz kazał dbać o siebie, staram się dużo leżeć odpoczywać ale nie wiem czy mam leżeć plackiem. do pracy ide tylko jutro, pozatym reszte tygodnia odpoczywam. Nie należę do leniuchów i cięzko mi bez ciągłego zajęcia, ale mam nadzieję, że to da pozytywny rezultat. Zastanawiam się czy w późniejszym etapie ciąży taki nisko osadzony pęcherzyk to spore zagrożenie, czy musiałaś jakoś specjalnie uważać na siebie, czy z czasem sytuacja się unormowała, czy nie mialaś problemów z łożyskiem bądż szyjką...?
Izka dziękuje za gratulacje i też trzymam kciuki za Ciebie i maluszka. Fajnie że odpoczęliście podczas wyjazdu
juchu gratuluję kochana, niech dzidźka zdrowo rośnie
bebeautiful w tym cyklu wktorym zafasolkowałam też w trakcie cyklu miałam brązowe plamienie - ok 1-1,5 tyg po owulacji. Byłam pewna, że to zblizająca się @, więc wkładka i czekanie a tu nic. Po opóźnieniu okresu o 2 dni teścik pokazał, że nasza fasolka jest z nami. Dopiero po teście skumałam że to plamnienie to pewnie implantacja, więc mam nadzieję, że u Ciebie tez tak będzie
Trzymam kciukasy.
plenitude tez słyszalam, że klopoty z cerą mogą wskazywać na dziewczynkę, choć znam przypadki zupełnie odwrotne, więc uważam że to nie reguła. Po prostu chormony i to jak nasz organizm się w tym czasie zmienia robią swojeTeż czekam na wiosnę, słoneczko i zieleń dookoła:-)
A u nas weekend minął leniwie, ale i szybko. Odpoczęliśmy u rodziców. mój M dziś do pracy a ja się dalej lenię. Mam do Was pytanko co do objawów ciążowych. Czy macie/miałyście takie wyraźne objawy tzn wymioty, nudności. U mnie z nimi jakoś kiepsko, oprócz bólu piersi i braku @ nie mam nic więcej:-( W poprzedniej ciąży zasnełabym wszędzie, a teraz...nie mogę spać, w dzień ewentualnie krótka drzemka, w nocy...dziś przespałam 3 godziny. Wiem że kazdy jest inny i kazda ciąża jest inn, ale bylabym spokojniejsza gdyby objawów było więcej. Czekam teraz na wizytę w nastepnym tygodniu, może ona mnie uspokoi jeśli wszystko będzie dobrze.
Trzymam kciukasy za wszystkie staraczki i zafasolkowane i zyczę spokojnego poniedziałku![]()