• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
katherine, ja po # czekałam około miesiąca i miałam parę dni plamienie, a potem żywa krew i okropny ból... nie wiem jak to wygląda po zabiegu. daj sobie czas, a jeśli masz wątpliwości, to skonsultuj się z lekarzem

enya, mam nadzieję, że nie będziesz się musiała długo męczyć i że się uda :tak:

pleni, ściskam Cię mocno! :tak:

pozdrawiam Was dziewczyny :tak:

Asta- gratuluje serduszka

Czarna- super, że chłopak :-D:-D

katherinne
- po drugim zabiegu plamienia i krwawienia miałam bez przerwy 3 tygodnie, potem było kilka dni przerwy i znowu to samo, mimo, że na usg wszystko było ok

enya- myślę o tobie często, ja też czekałam w ubiegłym roku na samoistne i się niestety nie doczekałam, musiałam iść na łyżeczkowanie, oby u ciebie poszło gładko w domu &&&

pleni- a jak ty się czujesz, bo ja to w zasadzie tylko leżę,
chociaż dzisiaj tatuś zawiózł mnie do labu na pobranie krwi i przy okazji chciałam córci kupić przebranie choinkowe no i dorobiłam się, podbrzusze boli, plecy nap****alają, ale kostium Belli (Piękna i Bestia) wisi na szafie

Witajcie dziewczynki pozdrowionka :)
Plenitude - no było mi przykro ,ale było minęło i trzeba im darować bo nie wiedzieli co czynią jak to się mówi :tak:myśleli ,że może jak mi poopowiadają to moje myśli powędrują w innym kierunku zresztą nie wiem co nimi kierowało nie ma teraz co gdybać dzięki za Twojego posta :*trzymam za Was kciuki mocno.
Asta- moje gratulacje tak się cieszę Twoim szczęściem :)
a my z siostrą dziś robimy spaghetti :P moje ulubione danie no i nigdzie dziś nie wychodzimy bo ciapa i wieje.Pozdrawiam jeszcze raz buziaki :*

katherinne myślę sobie, że nie musisz się jeszcze martwić tymi plamieniami, może tak własnie okres wygląda, choć jak to jest brunatna krew, to myślę, że organizm z czegoś nadal się oczyszcza.
Ja naprawdę nie żałuję, że byłam czyszczona, ostatni raz, jak podali mi cytotec, to owszem maleństwo szybko odeszło, koszmar, do toalety, KOSZMAR, zamknęłam oczy, zalałam się łzami i spuściłam wodę, KOSZMAR!!! NIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!! a potem ponad miesiąc męczyłam się z krwawieniem/plamieniem, praktycznie przez cały czas leciało ze mnie, mój organizm nie oczyścił się sam, jak moja gin w końcu mnie wyczyściła, to po zabiegu powiedziała, że nie było opcji, żeby organizm sam dał sobie z tym radę... wściekła byłam, że miałam tyyyyle czasu straciłam..
Ogólnie po pierwszej ciąży, przed każdym okresem, tak dosłownie na 2 - 3 dni przed bolały mnie piersi, a po ostatnim poronieniu NIC, zero, za to pojawiły się plamienia na 2 dni przed.

2 tygodnie temu miałam usunięty ten pęcherzyk żółciowy i już prkatycznie wszytsko jem, :baffled: czasem coś lekko zaboli, ale jem wszytsko:baffled: a myślałam, że jeszcze troszkę zrzucę kg, tak do tych 52 kg:baffled: ehhh choć i tak widać, że efekty zabiegu są, bo bo wcześniej miałam brzuch jak balon, czego bym nie zjadła, naprawdę wzdęty na maksa, a teraz już tego nie ma, niemalże, pokreślam niemalże :-D płaski.
Myślicie, że jakbym się od dziś wzieła za jakieś ćwiczenia tyłka i brzucha, to za tydzień jakieś mini efekty by były? Za tydzień jedziemy do szczyrku na weekend i wtedy boboseksy mam zamiar uskuteczniać:-) to fajnie by było deczko ujędrnić się tu i ówdzie :-D:zawstydzona/y:

katherinne nie wiem czy dobrze pamiętam, ale po wizycie pisałaś, że gin powiedział, że ci trochę płynu tam zostało? Może po prostu teraz z Ciebie wylatuje? Ja też miałam jakieś resztki, i też plamiłam na brązowo. Tylko, że plamiłam zaraz po wizycie u gina a potem dostałam miesiączkę po 4 tygodniach od zabiegu. Może też poplamisz tydzień, a potem przyjdzie @.

Juchu, bardzo dobrze pamiętasz. Tylko ten płyn się zdematerializował, bo zafrapowana tym, że niby jeszcze mam plamić a wcale nie plamię, pomaszerowałam na kolejną kontrolę i już go nie było. Pomyślałam, że pewnie było go już tak niewiele, że nawet nie zauważyłam, kiedy wyleciał. Moja gin będzie za tydzień dopiero. Może spróbuję się dostać i zapytać, co jest grane. Znowu...

Loi - ja robię brzuszki od ponad tygodnia i minimalna różnica jest to znaczy zależy jaki masz brzuszek bo ja mam go troszkę ,ale zauważyłam ,że jak napnę mięśnie to go nie widać więc efekt jest minimalny ,ale jest :)
no my już po obiadku odpoczywamy.

reklama
mam już wyniki poza cytomegalią - wszystko ok, zobaczyłam też na stronie labu wynik w jednostkach międzynarodowych testu PAPPA.. jednak bez interpretacji lekarza nie mam ryzyka i mediany czyli wartości MOM ani żadnych przedziałów, widzę jednak że wolna beta hcg jest sporo za wysoka.. nic, poczekam na telefon ze szpitala..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry