Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-( Leć lepiej to sprawdzić. Ja skończyłam brać antybiotyki i w środę idę na ponowny posiew, żeby sprawdzić czy je wykurzyliśmy. Oby...Katka: Nie odbieram tego tak, sama się martwię. Zwłaszcza, że od wczoraj stawia mi się macica, teraz w pół godziny 2 razy. Wydzieliny nie zauważyłam więcej, ból jest taki w jednym miejscu pochwy od 2 dni, nie stały, tylko pojawia sie i znika. Kłujący ból podbrzusza. Zastanawiam się czy to też nie od pęcherza. Nie wiem. Mój gin przyjmuje tylko w srody![]()

w drugiej obumarłej też było coś nie tak, bo swędziało..
poza tym jeśli nie jesteś gotowa to bez sensu Cię na siłę namawia.. pamiętaj tylko, że nawet dobre wyniki nie chronią nas przed kolejnymi niepowodzeniami i nie dowiesz się czy możesz mieć zdrowe dzieci jak nie spróbujesz, jeśli jesteś młoda możesz przecież zaczekać i spróbować dojść do siebie. jednak na ryzyko utraty ciąży nie mamy wpływu jeśli to zły podział zarodka, żadne badania tego nie zagwarantują więc jakiś procent ryzyka zawsze zostaje. decyzja jest Twoja a nie ginekologa.Plenitude - nie, nikt nie sprawdził po poronieniach czy to nie jakaś infekcja.. Gin sprawdzał tylko papierkiem lakmusowym w czasie badania i niby to był jakiś lekki grzybek bo w sumie nie miałam jakichś upławów tylko to swędzenie. Zapisywał leki i tyle.. Masz rację, pogadam z nim o tym posiewie albo zrobię prywatnie przed staraniami. Kiedyś często miałam nawracające infekcje grzybiczne ale wszystkie leczyłam i nigdy żaden gin posiewu nie raczył zrobić. Teraz mam z tym spokòj ale jak zachodziłam to od razu coś się pojawiało..