Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.co do wsparcia meza,moj tez byl ze mna,na poczatq jak rozmawialismy przed porodem mowil,ze nie chcialby widziec tego wszystkiego,jak sie mecze,a on nie moze mi pomoc itd i ja uszanowalam jego decyzje,ale w momencie przechodzenia na fotel gdy polozna zapytala czy chce byc przy porodzie to ja pierwsza powiedziala,,ze nie,ze nie chcial,a maz na to,ze zdanie zmienił
i tak wspieral mnie i tam,byl dumny i blady jak zobaczył Aluske
.przezycie nie zapomniane.oczywiscie wiele bolu i strachu,ja rodzilam bez znieczulenia,u nas nie ma go,ale gdybym miala wybor to chyba bym o nie nie poprosila,nie wiem,w kazdym badz razie jest to przezycie cudowne bynajmniej jak dla mnie i wiem,ze jeszcze conajmniej 2 razy bede chciala brac w nim udział
.zycze wam wiele zdrowia i zagladaj do nas.anii no juz sie martwilam BABO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po dupie dostaniesz.wlasnie mialam cie ponownie wywoływac...kochana rozumiem jak sie czujesz...ja zaraz zostane sama z Ala,pozniej 10.05 przeprowadzam sie do mamy,bo nie stac mnie bedzie na oplacanie tego mieszkania,a i wogole samotnosc mi nie sluzy,jestem osoba towarzyska,a u mamy jest siostra-21lat z ktora sie dobrze dogaduje wiec zawsze bedzie mial kto przy malej pomoc,a i ja bede miala do kogo usta otworzyc.co do wyjazdu to niestety tutaj u nas w miescie jest coraz gorzej wiec trzeba uciekac jak jest mozliwosc...a jak Hanusia? dalej taka rozwyta
???? as i ty sie pojawilas
.miło.kochana mam pytanie kiedy twoja niunia zaczela siadac? mojej sie nie spieszy jakos...
...agnieszkaala ja z Ala shchudlam 8kg
od 8 do 16tc wymitowalam po wszystkim...wygladalam jak cien cienia...tez sie bardzo martwilam,bardzo,ze mala bedzie z niedowaga jakos,ze chorowita itd,wprawdzie urodzila sie malutenka 2610kg i 49cm,ale jak mi pozniej tlumaczono nie dlatego,ze tyle schudlam tylko dlatego,ze zarowno ja jak i maz jestesmy filigranowi.ja przed ciaza wazylam 56kg,teraz waze 49kg
i mam 163cm wzrostu,maz 170cm i 59kg wazy takze sama widzisz.a moze zakup sobie tabletki MAMARIN sa przeciwwymiotne,bez recepty.mnie pozniej zaczely pomagac.
ja wpadam tylko na chwilkę pochwalić się w końcu moją niunią.