reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kurcze hehe cudnie EMKA duzo zdrówka dla was proszę ucałować maleństwo od e-cioci :D hehe buziaczki i ogromne gratulacje i czekamy na fotkę
ilus super wieści i fotka maleństwa :D
czarna ale słodziak prześliczny

no to kolejne dziewczyny szykowac się ciekawe która bedzie nastepna rozpakowana z tak wspaniałymi wieściami && za lekkie i bezproblemowe porody

u nas zabkowania ciąg dalszy małej ida kolejne ząbki dwa górne siekacze i kieł po prawej stronie na dole bywaja momenty że nie chce pić mleka .... wrzask z głodu i mostki, ale na szczescie łyżeczka chce jeść więc albo bananek albo marchewkowa zupka z ryżem z bobovity - wczoraj np karmiłam ja od 19 do 22 dziś narazie bez ekscesów ale obadamy wieczorem bo tak zazwyczaj sie zaczyna cyrk, na szczeście w nocy spi i je normalnie

Ostatnia edycja:
Emka moje ogromne gratulacje:)
Liluś gratuluje 3cm maluszka i bijącego serduszka.
OneMoreTime kurcze szkoda, że test negatywny,ale póki @ nie przyszła to jest nadzieja.
Anilek ja miałam większe parcie na chłopca niż M, ale Marcin też się cieszy, wkońcu parka będzie:)
Pleni jak się czujesz? Jak Twoje zaweoty głowy?
Katka marudź Kochana. Mam nadzieje, że wyzdrowiejesz. bardzo się o to modle.

Ostatnia edycja:
agnieszkaala tak jak było tak jest dalej, pogadam dziś z ginem by cosik pomógł bo albo mi słabo albo skurcze, może jakieś lepsze żelazo dostanę, nie wiem co powie na morfologię, próba glukozowa wyszła ok, le z morfologii czerwone krwinki, hemoglobina i hematokryt poniżej granic i pewnie to u mnie tak ładnie nastraja do tego, że mi słabo. mam wizytę o 20 to może coś się dowiem ;-)

liluś niech maluszek zdrowo rośnie &&&&

Emka, gratuluję :) Jeju, ale nam się dzieciów wysypało :)

Magda, ja kompletnie nie mam powodów do tego, żeby podejrzewać o cokolwiek tarczycę. Z zachodzeniem w ciążę nie miałam zupełnych problemów, statystyka wypada u mnie tak, że na 4 cykle starań 3 razy zaszłam w ciążę. Przy problemach z tarczycą to chyba nie jest takie proste?

reklama
Do góry