• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasiu gratuluje Kochana!!!!!!
OneMoreTime ja już próbowałam nic nie robić,ale itak w konsekwencji musiałam bo nie było się jak ruszyć. A beta piękna, gratuluje:) Oby tak dalej. Trzymam mocno kciuki za spokojną ciąże.
Pleni Kochana czyli i Ty już niedługo będziesz tuliła swoją Malutką!!! Cudownie:)
Kobietka skonsultuj z innym ginem, zawsze będziesz spokojniejsza.

Kasia,ogromniaste gratulacje!!! dużo spokoju, radości i zdrówka Wam życzę:-D:-D

katherinne, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze!! jakie imiona wybraliście?
:-D

Onemoretime, pięęęękna beta, ciekawa jestem bardzo, jakie widoki będziesz miała w poniedziałek:-D

Loi, no coś Ty :-p, nie sądzę, żeby bliźniaki miały być... ani u mnie ani u J nie było bliźniaków... ale by było:-D fajnie :tak:
Z tego co piszą dziewczyny to drugi zarodek, czy serduszko może się dużo później ujawnić...

reklama
Kasia GRATULUJĘ serdecznie! Niech Wam Basia zdrowa rośnie :*

One
piękna beta!!!! Będzie dobrze, tylko odpoczywaj jak najwięcej, żebyś tego krwiaczka nie przećwiczyła :)

Pleni
kochana już niedługo i Młoda będzie na świecie. A wydaje mi się jakbyś wczoraj napisała, że jesteś w ciąży. A właściwie to chyba same na twoim wykresie wyszukałyśmy? Coś mi się tak wydaje... nieważne :) Grunt, że Mała zaraz się urodzi i stawiam, że do tego czasu to na bank będzie ważyć 3kg.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry