Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mam zwiekszoną dawke kropli Milocardin I effortil plus hydroxizinum vp.tabletki na uspokojenie...i skierowanie do psychologa.dzis ide sie zapisac...mam nadzieje,ze bedzie juz lepiej.tylko przykro mi sie bardzo zrobilo wczoraj jak powiedzialam mezowi,ze musze sie wybrac do psychologa i jakie biore leki...skomentował to tak" " no wreszcie zaczniesz sie leczyc na głowe..."
.myslalam,ze mu w twarz na ulicy dam..dla niego nie ma problemu.wg niego nerwica to nie choroba,a ja wyolbżymiam,bo przeciez kto mi sie kaze denerwowac???? ehh...
.mam nadzieje,ze nie dlugo zacznie sypiac normalnie,bo naprawde nie wyrabiam z tym wstawaniem do niej...:-(.czarna dzieki
.kurcze juz sie zaczynałam martwic o kłaczka,ale skoro gdzies sie udziela to dobrze
.kwiatuszku ja juz ci kiedys pisalam,ze wg mnie wasz pobyt w szpitalu wtedy to był wlasnie NOP...i ***** prawda,ze akurat wszystko zbiegło sie w czasie.Oliwka przed szczepieniem była zdrowa,po juz nie...tylko lekarz sie nie przyzna...