• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jeeej, mam nadzieję, że ta mętność da się inaczej wytłumaczyć, niż bakteriami, bo się załamię. Ja mam wizytę w środę. Standardowo przed wizytą bad. ogólne moczu i morfologia, nic więcej. Ciekawe, czy będę mogła podejrzeć maluszka. Ostatnio podglądałam 3 tygodnie temu. Różnie lekarze postępują, nie każdy na każdej wizycie zagląda. Ale chciałabym przed wyjazdem zajrzeć, żeby jechać spokojna. Wczoraj żadnego "PLUM" nie czułam i tak naprawdę póki nie będę czuła regularnych ruchów maleństwa to zawsze będzie jakieś zmartwienie.

reklama
Witamy z powrotem karolineczka:happy: cieszę się, że poszło zgodnie z Twoim planem:tak: ja stchórzyłam dzisiaj, pójdę na IP jutro, bo u mnie niestety od ponad tygodnia nic się nie dzieje.... przepraszam, ale nie pamiętam, czy to nieszczęście pierwszy raz Ci się przytrafiło? robiłaś lub zamierzasz jakieś badania robić?

nisiao, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę, oby się kruszynka ujawniła:tak:
kat, również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Mój gin na każdej wizycie usg mi robi, choć do 15 tyg. nigdy nie dotrwałam... Jak poprosisz, to chyba nie będzie robił problemu...?

dzien dobry.

ten upał jest nie do zniesienia:crazy::crazy::angry:.uwielbiam lato,ale temperatuty powyzej 30st dobijaja mnie konkretnie.Ala tez jest zmeczona,malo spi,a jak juz zasnie to sie kreci,wierci,marudzi...w nocy prawie nie spalysmy...:angry:...rolety zasuniete,a tu nadal w domu 30st-jak na dworzu tyle,ze słonce nie piecze:sorry:...ostatnio pisalyscie zebym zrobila cos dla siebie,odciela sie troche od codziennosci-zapisalam sie dzis do szkoły:-).bede jeździć do Łodzi na zajecia z bhp.zapisalam sie do dwuletniej szkoły na technika bhp.:-p.zawsze chcialam az wreszcie sie zebrałam.zajecia sa zaocznie w soboty i nd co 2 tyg wiec Alą bedzie zajmowala sie tesciowa i moja mama na zmiane.ciesze sie;-).

pleni raz jesio &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.nisiao dla ciebie takze&&&&&&&&&&&&&&&&&.agnieszkaala moze w tej ciazy poprostu taki twoj urok,ze czesto cos ci dokucz?kiedy masz wizyte? kat nie znam sie na przejzystosci moczu:eek::sorry:.mam nadzieje,ze bedzie ok.neta pozazdroscic wakacji...:sorry::happy:.pewnie tłumy na plazach?

a tak wogole to co sie dzieje z anulką16???????????????????????????????????????? kochana do raportu:tak: izka87 takze.poważnie martwie się takze o anii...kupe czasu jej nie było.mysle,ze ponad poł roq chyba,ze przegapilam jej post jakis wczesniejszy...a nasza kasia2508? jak malutka wam sie chowa??? ameritum takze sie nie pokazuje...odezwijcie sie lasencje.

Ostatnia edycja:
OneMoreTime, tak 1raz, pierwszy i ostatni..:tak:mam taką nadzieję..
u mnie w środę się dowiedziałam, że serduszko nie bije..i dopiero we wtorek nastąpiło poronienie..(prawie 7dni)
dziewczyny mi poradziły dużo się ruszać i pić czerwone wino..więc w sobotę i ndz wypiłam po piwie, a potem w poniedziałek pół butelki czerwonego wina, we wtorek pojechałam do sklepu po inne po carlo rosi słodkie no i już go nie wypiłam..bo się zaczęło..w środę wiyta u gina usg,a w czwartek i piątek ten okropny ból brzucha..ale czułam że jeszcze coś tam jest..i miałam rację..
cieszę się, że mam to już za sobą..bo psychicznie było ciężko..i, że bez zabiegu..bo bałam się, że będzie bo to był już 9tydz4dz..
może u Ciebie coś się dzisiaj ruszy?:tak:

Onemoretime, pewnie warto przejść się do lekarza i zobaczyć, co jest grane. Sprawdzałaś może, co się dzieje z betą? Współczuję, naprawdę. Czekanie jest okropne. Tym bardziej, że im dłużej się czeka, tym bardziej człowiek zaczyna mieć złudne nadzieje, że lekarz się pomylił przy ocenie sytuacji.

Karolineczka, całe szczęście, że masz to wszystko za sobą. Teraz czekaj na koniec krwawienia i do dzieła!

OneMoreTime, tak 1raz, pierwszy i ostatni..:tak:mam taką nadzieję..
u mnie w środę się dowiedziałam, że serduszko nie bije..i dopiero we wtorek nastąpiło poronienie..(prawie 7dni)
dziewczyny mi poradziły dużo się ruszać i pić czerwone wino..więc w sobotę i ndz wypiłam po piwie, a potem w poniedziałek pół butelki czerwonego wina, we wtorek pojechałam do sklepu po inne po carlo rosi słodkie no i już go nie wypiłam..bo się zaczęło..w środę wiyta u gina usg,a w czwartek i piątek ten okropny ból brzucha..ale czułam że jeszcze coś tam jest..i miałam rację..
cieszę się, że mam to już za sobą..bo psychicznie było ciężko..i, że bez zabiegu..bo bałam się, że będzie bo to był już 9tydz4dz..
może u Ciebie coś się dzisiaj ruszy?:tak:
oby, w nocy jakby mnie troszkę kłuło w podbrzuszu, ale nie za wiele... postaram się dzisiaj sporo ruszać, bo pogoda odpuściła troszkę i już nie jest tak ciężko...
Z całego serca życzę Ci, by to było pierwszy i ostatni raz:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Onemoretime, pewnie warto przejść się do lekarza i zobaczyć, co jest grane. Sprawdzałaś może, co się dzieje z betą? Współczuję, naprawdę. Czekanie jest okropne. Tym bardziej, że im dłużej się czeka, tym bardziej człowiek zaczyna mieć złudne nadzieje, że lekarz się pomylił przy ocenie sytuacji.
!
nie, nie sprawdzałam bety... ale piersi mam nadal wrażliwe i faktycznie gdzieś tam w głowie się tli nadzieja, że lekarz się pomylił...:-( tylko, że w pierwszej ciąży 2 tyg. chodziłam w niewiedzy, że moje maleństwo odeszło do nieba.... w drugiej od początku plamień do # minęły 4 dni... tylko, że teraz przez tego krwiaka ja cały czas brudzę na brązowo już od 2 tyg....
jutro na 100 % idę na IP, bo dzisiaj mam ostatni dzień zwolnienia i choćby z tego względu muszę działać...
&&&&&&&&& żeby w moczu nic nie wyszło:tak:

Karolineczka dobrze,że wyszłaś ze szpitala.Przeżylas tam katorge,dobrze że trafiłas też na lekarzy ktorzy mieli odmienne zdanie od tego upartego doktora,bo naprawdę chciał iść na łatwiznę.Swoje tam przeszłaś.Teraz tylko dojść do siebie i szybko bedą staranka
OneMoreTime t w takim razie trzeba na kontrolę iść,to czekanie jest masakryczne,nie wyobrażam sobie tego
Plenitude Już pewnie po,nie mam pojecia ile taki zabieg trwa.Kurczę jak to minęło mam nadzieje że z dziewczynami wszystko dobrze.

Ja po badaniu jestem :) lekarz powiedział,że podejrzewa,że to dziewczynka,ale jeszcze radzi nie szaleć z różowymi ubrankami.
Kochane malenstwo brykało sobie,poykało włody płodowe,.Szyjka macicy ok,badanie moczu mam nieliczne jakies bakterie,mm zurawit lykać 3 x po 1
Ufff

Nastepna wizyta za dwa tyg

nisiao super ze wizyta udana:) ja dzis ide ale dopiero na 19.00, ciekawe czy zrobi USG bo miałam jedno nieplanowane USG 1,5 tyg temu, a mój gin nie zawsze chce zrobic, nie wiem czemu, podobno USG jest bezpieczne a on jakoś niechętnie podchodzi do tego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry