• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pleni dzis w Kosciele jest wspomnienie sw. Marty- niech ona opiekuje sie dzis Wami!!! Zaciskam mocno kciuki za Was i czekam na fotki slicznej, zdrowej Zojki!!!

Ciezaroweczki jak Wam mkna te suwaczki!!! Niesamowite!! :) oby tak dalej szczesliwie do samego konca!!

Witam nowe Aniolkowe Mamy- bardzo mi przykro ze musimy poznawac sie w takich okolicznosciach!!

A co u nas?? Na dniach zaczniemy rozszerzac diete Blance- kleik lyzeczka wcina az milo, wiec mam nadzieje ze dobrze nam pojdzievz marchewa i pozostalymi. Blanka bardzo sie slini, gryzie wszystko, raczki non stop w buzce i nie raz jest marudna- na dole ma rozpulchnione dziaselka. Gdy dajemy jej paluszki, Mloda ladnie siada choc jeszcze sie chwieje:) z dnia na dzien potrafi cos nowego :)

Pozdrawiam Was serdecznie wszystkie bez wyjatku!!

P.s. zapomnialam sie pochwalic ze 2 lipca obronilam sie na 5 :)

reklama
Nisiao cieszę się, że wszystko jest w najlepszym porządku :) Mi miesiąc temu też wyszły bakterie w moczu, dostałam antybiotyk, żuravit i urosept. Jutro oddam mocz do badania i okaże się, czy już ok. CC trwa ok. 30 min, więc już Malutka pewnie na świecie :):):)

Nisiao , gratuluje udanej wizyty i córuni :) myslę że tak juz zostanie :)
karolineczka super ,że się udało bez zabiegu , będziesz mogła wczesniej zacząc starania

czekamy na pierwsze wieści od Pleni ... CC trwa ok godziny , wiec jeśli planowo zaczęli to juz są we trójke:)
Boże daj im zdrową córeczkę ....

martussia, gratuluję obrony :-) i samych radości dzięki Blance życzę :tak:miło poczytać....
nisiao, gratuluję wizyty :-)

dzisiaj od rana muli mnie... byłam teraz w sklepie, stojąc w kolejce myślałam, że nie wyrobię... oby do jutra.

Pleni z m pewnie nacieszyć się swoją kruszynką nie mogą :tak: mam nadzieję, że szybko jakieś info prześle...

O 11:15. Dajcie jej dojść trochę do siebie i nacieszyć się malutka, na pewno o nas nie zapomni i da znać, co i jak.

Nisiao, gratuluje córeczki :) Sama juz się zaczynam niecierpliwić na wizytę, chciałabym jak najszybciej wiedzieć,, ze wszystko ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry