martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Pleni dzis w Kosciele jest wspomnienie sw. Marty- niech ona opiekuje sie dzis Wami!!! Zaciskam mocno kciuki za Was i czekam na fotki slicznej, zdrowej Zojki!!!
Ciezaroweczki jak Wam mkna te suwaczki!!! Niesamowite!!
oby tak dalej szczesliwie do samego konca!!
Witam nowe Aniolkowe Mamy- bardzo mi przykro ze musimy poznawac sie w takich okolicznosciach!!
A co u nas?? Na dniach zaczniemy rozszerzac diete Blance- kleik lyzeczka wcina az milo, wiec mam nadzieje ze dobrze nam pojdzievz marchewa i pozostalymi. Blanka bardzo sie slini, gryzie wszystko, raczki non stop w buzce i nie raz jest marudna- na dole ma rozpulchnione dziaselka. Gdy dajemy jej paluszki, Mloda ladnie siada choc jeszcze sie chwieje
z dnia na dzien potrafi cos nowego
Pozdrawiam Was serdecznie wszystkie bez wyjatku!!
P.s. zapomnialam sie pochwalic ze 2 lipca obronilam sie na 5
Ciezaroweczki jak Wam mkna te suwaczki!!! Niesamowite!!
Witam nowe Aniolkowe Mamy- bardzo mi przykro ze musimy poznawac sie w takich okolicznosciach!!
A co u nas?? Na dniach zaczniemy rozszerzac diete Blance- kleik lyzeczka wcina az milo, wiec mam nadzieje ze dobrze nam pojdzievz marchewa i pozostalymi. Blanka bardzo sie slini, gryzie wszystko, raczki non stop w buzce i nie raz jest marudna- na dole ma rozpulchnione dziaselka. Gdy dajemy jej paluszki, Mloda ladnie siada choc jeszcze sie chwieje
Pozdrawiam Was serdecznie wszystkie bez wyjatku!!
P.s. zapomnialam sie pochwalic ze 2 lipca obronilam sie na 5
miło poczytać....