• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziekujemy kochane e-ciotki:-):-).zlecialo...az sama sie zastanawiam kiedy...dokladnie pamietam dzien z przed roku jak sie urodzila,kazdy szczegół...jest cudowna,kochana i nasza to najwazniejsze:-).zycze kazdej z was takiego szczescia choc czasem łatwo nie jest..:baffled::happy2:....

aniołkowa mamo a co u ciebie? rzadko nas odwiedzasz..

Karola zdrowia i radości dla Małej :*

Czuję się coraz lepiej, a wyniki coraz gorsze. I o co tu chodzi? Hemoglobina i hematokryt wciąż w dół mimo diety i żelaza w tabletkach, neutrofile wciąż za wysokie, a limfocyty tym razem poniżej normy. Większość na granicy normy. Mocz ok, tylko ph znowu wzrosło do 7 i ciężar właściwy wciąż za mały. A tak dobrze się czuję! W poniedziałek wizyta, zobaczymy co powie doktorek.

Karola- 100 lat dla malutkiej ;)

dziewczynki ja zalatana trochę jestem ,ale mam do was romans bo mam już wyniki toksoplazmozy i może coś podpowiecie bo ja nie wiem czy coś jest na rzeczy czy nie otóż wyniki wyglądają tak :

IgG- 0,2 norma < 1,0
uwagi : 0,182
IgM- ujemny
co powiecie ?????

Witam dziewczynki,
przybyłam z bardzo dobrymi wieściami:)
Jestem już po wizycie połówkowej i gin potwierdził nam dziewczynkę już na 100 %. Malutka waży już 366 g i jest zdrowa:))))
pozdrawiam Was serdecznie i życzę takich samych dobrych wieści Wam wszystkim i każdej z osobna!!!
SUPER !!!!

nisiao ja mialam łozsko ulozone tak jak ty.ono nie jest powodem do zmartwien.mozesz tylko słabiej czuc ruchy,ale nie ma reguły.lenka ciesze sie,ze z dzidzia ok.bedzie dobrze.:-).

kochane przepraszam,ze tak was zaniedbałam,ale ostatnio ciezki czas mamy...chodze z Alą po lekarzach...nie chce jesc zdnych obiadów tzn makaronu,warzyw wszystkich jakie tylko moze,ziemniakow,ryzu,kaszy,mięsa no nic...inne rzeczy typu owoce,jakies przekąski je...wczoraj miala pobierana krew i kał na posiew,dzis mocz...morfologia wyszla porzadku...zobaczymy jak reszta.jutro wizyta u pediatry.dodatkowo za tydzien neurolog,bo mala krzywi głowke na prawą strone...ehh...a dzis konczy juz ROK!!!!:szok::szok: rok temu tuliłam ja w szpitalu....niesamowite uczucie...w sobote mamy impreze.do tego popsuł nam sie wózek i musze szukac innego...kolejny wydatek ehh...:no:
Karola niektóre dzieci po prostu nie jedzą pewnych potraw i tyle .Przyjdzie na nią czas.Nie lataj po lekarzach i jej nie wymyśla .Odpuść trochę .
Ważne ,że je warzywa,owoce ...
Moja za to je wszystko i w każdych ilościach ...:-D:-D
Karola potrafi zjeść na śniadanie jajecznicę na szynce z 3 jajek albo 3 parówki odtłuszczone i do tego oczywiście koniecznie cyc i jakiś owoc :szok::szok:
Mojej też główka długo leciała i oprócz podkładania cienkiego kocyka jak spała nic z tym nie robiłam i samo przeszło.
Tzn przeszło jak wzmocniliśmy mięśnie brzuszka by ruszyć odruchy raczkowania.

STO LAT DLA ALI

Karolineczka z tego co zdążyłam zaobserwować - los lubi wykorzystywać najmniej odpowiednie momenty przeciwko nam (złośliwa menda), więc lepiej go nie prowokować i nie stwarzać okazji. ;-)

Karola1388 wszystkiego najlepszego dla Ali! Szybko ten czas ucieka.:-D

Karola odwiedzam was codziennie, podglądam co sie tu dzieje:tak:

A u mnie nadal dupa blada. Pierwsze IUI sie nie udało, próbujemy dalej. Jestem w trakcie stymulacji i liczę, że w weekend bede juz gotowa do inseminacji. Potem kolejne 2 długie tygodnie czekania na test. Oby sie teraz udało, bo juz brakuje mi sił na tą walkę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry