• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Loi, no właśnie to jest minus chodzenia do 2 lekarzy. Super, jak jeden potwierdza zalecenia drugiego, ale jak opinie są diametralnie różne...:confused: pewnie jak wrócisz do większej dawki i odpoczniesz porządnie to wszystko wróci do normy. Choć w sumie to i tak nadal jest w normie:tak: będzie dobrze;-)

reklama
Onemoretime, dziękuję Ci bardzo bardzo!

Zastanawiam się tylko, czy to spowolnienie tempa wzrostu może być spowodowane taką "urodą" Hani, czy to normalne, że teraz wolniej się rozwija? Czy tež jednak świadczy to o jakimś problemie...?
Byle do srody, wtedy będę miała zrobione usg z przepływami, z wagą na mega dobrym sprzęcie...

Dziewczyny, nie wiecie ile trzeba czekać po histeroskopii operacyjnej ze starankami? tak się zastanawiam, czy jak będę miała jakąś ściankę, czy przegrodę do wycięcia to długo się będzie musiało goić ...:confused:

Loi a ile waży Hania teraz? Mi się wydaje, że to chwilowe spowolnienie wzrostu, albo będzie malutka. Norbert w 39tc ważył 2800g a ciąża była bezproblemowa i mały też zdrowy, więc może Hania będzie po prostu malutka.

Kwiatuszek jak wszystko się zgadza w papierach to bym się bardzo cieszyła, że działkę przekwalifikowano, siostra czekała na przekwalifikowanie prawie 10 lat.

Mała dziś jest tak aktywna, że cały brzuch mnie boli, żebra i krocze, mogłaby się zdecydować wyjść w końcu.

Juchu, nie wiem, ile waży, bo doktorka nie oszacowała wagi.. w $rodę bedę więcej wiedzieć.

Oj nie dziwię Ci się, że już byś chciała rodzić, do wizyty jeszcze tydzien masz. A nie masz już skurczy? Nic nie zwiastuje porodu?

reklama
OneMoreTime moja mama jest u Nas bo M od października zmienia prace i będzie prawie cały miesiąc w delegacji w Warszawie wiec ktoś musi byc w domu w razie porodu,żeby z Aluśką został,a ktoś mnie musi zawieść jeszcze więc teściowie i mama muszą być w pogotowiu. A mama przyjechała na początku września bo miała Alutke prowadzić do przedszkola,zebym ja się z nią nie musiała szarpać bo myślalam,ze będą cyrki jak w zeszłym roku,ale jednak zrezygnowała i teściowa itak prowadzi,ale mama stwierdziła,że do porodu już nie wraca do siebie:|

kwiatuszku dobrze,że finalnie wszystki skonczylo się ok i macie pozwolenie na budowe.

Loi tule Cię dla poprawy humoru. Mówie Ci będzie ok, u mnie była taka sama sytuacja i jest dobrze.

Nisiao nie czytaj co w necie piszą bo tam często głupoty wypisują.

Dobrej nocy Kochane!
Ja jutro mam wizyte. Niewiem czy Wam pisalam ale gbs wyszedł mi ujemny więc super.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry