• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Lenka bardzo mi przykro,cholera jasna że tak się to musiało wszystko skończyć :no:jestem też przy Tobie ....Wszystkie miałysmy nadzieje na cud...
Tragedia :-(

Dziewczyny mnie to chyba naprawdę jakiś grzybek zaatakowal,to niemozliwe piecze mnie wszystko,w srodku w pochwie nie swedzi ani nic,normalne uplawy ale te pieczenie mnie zastanawia i swedzenie okolic.Augumentin to podobno delikatny antybiotyk i zeby po nim mi sie zrobil taki stan???cholerka....w srode bylam u gin,specjalnie przyspieszylam wizyte z poniedzialku na srode ,w srode nie mialam takiego podrażnienia ,ale wczoraj i dzis masakra.No i znowu bym musiala isc w poniedzialek-znowu placic za przegląd...
Czuje ze wejscie do pochwy tez mam obolale bo jednak w czwartek w zeszlym tygo mialam wziernikiem badane,potem w poniedzialek sprawdzana szyjke no i w srode na moje zyczenie wziernikiem mialam sprawdzane czy cos mi sie nie dzieje bo juz delikatnie mnie pieklo,ale nic nie widzial.I juz naprawde mam tak te wejscie naruszone....

Przepraszam że tak w wiekszościo sobie,mam nadzieje że w tym zpitalu czegoś nie łaplam :no: teraz pije mleko z czosnkiem,mąż chory mam nadzieje ze mnie chorba nie zlapie.

Ciśnienie mierzylam i mialam znowu 143na89 puls 105,rano mialam 134 na 79 puls 95.
Wczoraj mialam spokojne tak na 125na 80 przedwczoraj też....
Nie wiem...

Ostatnia edycja:
lena strasznie mi przykro :-(:-(:-(:-( trudno w to wszystko uwierzyć :no: mogę się tylko domyślać w jakim jesteś stanie...

małgonia faktycznie ta temperatura niska... a jakbyś mierzyła w pochwie? co do duphastonu to nie wiem... a po jakich witaminach faza lutealna ci się wydłużyła? trzymam kciuki żeby "zaskoczyło" :-):-)

Wierzyłam, że cud może się zdarzyć, przecież na co dzień się zdarzają, nie u Lenki. Łzy same lecą. Wierzyłam, że da się coś zrobić... Lenka przytulam i nic więcej nie umiem napisać.

Edytka-udało mi się wydłużyć fazę lutealną bez Duphastonu , biorąc vit B compositum +dodatkową dawkę B6, B12, kw foliowy 15 mg ( duża dawka od genetyka), magnez. Temp pod językiem jest niższa niż w pochwie, ale i tak u mnie nigdy rewelacji temperaturowej nie było, nawet na dole. Boję się że coś nie tak, że za stara jestem na dzieci i organizm sobie nie daje rady.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry