Loi
Fanka BB :)
Kat, super, że wynik ujemny
o której masz jutro wizytę?
Czekamy, zaraz po wizycie proszę się zameldować
Nisiao, Mamusia, dziękuję, jestem nadal w dwupaku, nic się nie dzieje.
Byłam u anestezjologa, potem poszłam sobie na oddział, no pierwsza klasa, pięknie wygląda, zaczepiłam jakąś położną na korytarzu i mimo, że powiedziała, że pora średnia, to była przemiła i i tak na wszelkie pytania odpowiedziała i zabrała mnie na blok porodowy.
Z zabawnych rzeczy, to poradziła łykać sobie ... olej rycynowy, coby jakoś też pobudzić mój organizm.. a ja to oczywiście uczyniłam..
chłop w aptece zrobił taaaakie oczy, jak mu powiedziałam do czego mi tego oleju trzeba, z radością w domu łyżkę łyknęłam, coś sobie przekąsiłam i poszłam się zdrzemnąć, w półśnie obracam się na drugi bok, a tu czuję, że jelitka pracę podjęły.. i nie chcą przestać..
z zamkniętymi oczami dotarłam do klopika i sięęęęęęęęęęę zaczęęęęęło... no myślałam, że odfrunę!!!!
NIGDY WIĘCEJ NIE WYPIJĘ OLEJU RYCYNOWEGO!!!
i położna poleciła też łykać olej z wiesiołka, ponoć pomaga dojrzewać szyjce
oczywiście też się zaopatrzyłam...
i czekam...
o której masz jutro wizytę?Czekamy, zaraz po wizycie proszę się zameldować
Nisiao, Mamusia, dziękuję, jestem nadal w dwupaku, nic się nie dzieje.

Byłam u anestezjologa, potem poszłam sobie na oddział, no pierwsza klasa, pięknie wygląda, zaczepiłam jakąś położną na korytarzu i mimo, że powiedziała, że pora średnia, to była przemiła i i tak na wszelkie pytania odpowiedziała i zabrała mnie na blok porodowy.
Z zabawnych rzeczy, to poradziła łykać sobie ... olej rycynowy, coby jakoś też pobudzić mój organizm.. a ja to oczywiście uczyniłam..
chłop w aptece zrobił taaaakie oczy, jak mu powiedziałam do czego mi tego oleju trzeba, z radością w domu łyżkę łyknęłam, coś sobie przekąsiłam i poszłam się zdrzemnąć, w półśnie obracam się na drugi bok, a tu czuję, że jelitka pracę podjęły.. i nie chcą przestać..z zamkniętymi oczami dotarłam do klopika i sięęęęęęęęęęę zaczęęęęęło... no myślałam, że odfrunę!!!!
NIGDY WIĘCEJ NIE WYPIJĘ OLEJU RYCYNOWEGO!!!
i położna poleciła też łykać olej z wiesiołka, ponoć pomaga dojrzewać szyjce

oczywiście też się zaopatrzyłam...i czekam...