• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kat hahahaha no padłam z toku myślenia Twojego męża... ale mój ma identyczny - wyobraża sobie, że będę hipopotamem :-D ale już ja mu pokaże! W żadnego hipopotama nie zamierzam się zmieniać, co najwyżej w kobietę z piłką z przodu :tak:

reklama
Ale z ta waga to jest coraz gorzej, od momentu przejścia na dietę cukrzycowa zaczęła spadać zamiast rosnąć... Rano się znowu zwazylam i tendencja w dół jest bardzo wyraźna. Choć nie jestem ortodoksyjna i sobie np.na kostkę gorzkiej czekolady parę razy pozwoliłam, nie umiem od razu wszystkiego odstawić. Pewnie inne grzechy też niechcący popełniam.

Musze Wam jeszcze coś zabawnego powiedzieć. Koleżanka zaszła w ciążę. Drugie dziecko. Długo się starali, juz wszystko zahaczalo o klinikę leczenia niepłodności. Zrobiła test i nie dowierzajac, przesłała mi zdjęcie mailem. Tyle tylko, ze z emocji pomieszala adresy i zamiast np. na a.kowalska wysłała na anna.kowalska :D Chciałabym zobaczyć mine laski, która dostała od obcej kobiety zdjęcie pozytywnego testu ciążowego bez żadnego komentarza :D

Katherinne nie martw sie tą wagą,no przecież z małym wszystko jest dobrze,poza tym przy chłopczykach to inaczej się brzuszek układa-podobno.
Najważniejsze ,że z synem wszystko dobrze a to co najpotrzebniejsze idzie w niego i nie konieznie musisz tyć jak najęta.

W końcu Nikt nie chce być hipopotanem,więc się ciesz.

OneMoreTime to trzymam kciuki,wiadomo że niepotrzebnie sie czasem czlowiek naczyta w tym necie a potem strach jest nie mały.Musi być dobrze,po tej operacji dojdziesz do siebie i z aczasem będzie można starać się znowu.
Wszystko bedzie dobrze,musi być :*

katherinne nie martw się wagą, ja na początku na tej diecie też nic nie przybierałam na wadze, dużo dziewczyn wręcz chudnie kilka kg! u mnie już waga zaczęła rosnąć ale ja na diecie jestem już początku października więc myślę że organizm już sie przestawił i teraz bede przybierac, wprawdzie wolniej ale jednak. a podobno w pierwszej kolejności wszystkie skladniki są pobierane przez dzidziusia a nam zostaje ta resztka:)więc niczego mu nie zabraknie.

Uspokoję się, jak mi jutro babka zmierzy malucha, bo czy on się dobrze rozwija to mogę co najwyżej wywrozyc sobie ze szklanej kuli. Jak z nim wszystko ok to cyferki na wadze mnie w ogóle nie obchodzą. Wiecie, ze nie jestem.zwolenniczka zbyt częstego wymierzania maluchów, zawsze mnie to niepokoi, ale jednak uważam za ogromny błąd mojej byłej juz obecnie lekarki, ze ani razu mimo tej wagi nie sprawdziła, czy wszystko ok.

Trzymajcie kciuki za brak tokso, za kilka godzin odbieram wyniki.

katherinne trzymam kciuki za wyniki&&&&&&&&&&& masz racje z tą wagą jak maluch zdrowo rośnie to nasza waga nie jest istotna. jak nie przybierałam na wadze to gin mi powiedział że tak może być na tej diecie, a że maluch rośnie i ma prawidłową wagę to nie mam sie czym przejmować

czesc

Loi hop hop.........................

onemoretime powodzenia, kciuki trzymam zeby dobrze poszlo!!!

Kat kciukasy za twoje wyniki!!!

Wiecie wczoraj mnie koszmarny zamuł złapal, ostatni posilek zjadłam przed 16ta- obiad i poszłam zblazowana lezec i dzis na wadze 1,5 kg mniej :szok::szok::szok: musze nadrobic :-)

Ostatnia edycja:
Katherinne obowiązkowo kciukiwierzę że wszystko jest dobrze,mimo że ta poprzednia pani doktor,nie koniecznie sie spisala,ale wydaje mi się,że gdyby mialo byc coś nie tak to by coś wyszlo a nie jest,wszystko pewnie jest dobrze.
Mało stresu życze i kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
Loi ​Ty dziś do szpitala jechałas na zapoznanie,daj znać..no chyba że się w nocy zaczęło także kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry