K
kobietka22
Gość
enya- ja miałam na myśli ,że dobrze ,że Malina mi powiedział co mi jest w przeciwieństwie do lekarza ,który mnie prowadził on nie mówił kompletnie nic , przyszedł na obchód poszeptał coś z innymi lekarzami i poszedł
,a na konsultacji z Maliną się dowiedziałam ,że mam niedoczynność.
Loi - a bo ja wiem czy ona to powiedziała złośliwie czy po prostu nie ma mózgu i wyczucia nie mam pojęcia.
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa , ja dziś mam urwanie głowy gości miałam dziś a gości teraz dopiero mam chwilkę, trzymam za Was wszystkie kciuki mocno , idę coś zjeść w sumie drugie danie muszę zjeść bo gości nakarmiłam ,a sama głodowałam bo już się przy stole nie mieściłam mamy mały stół niestety , nadrobiłam forumowe zaległości i teraz muszę pomyśleć o sobie
wiecie co ważę 64kg tylko ,a ważyłam już 68 i ja nie wiem kiedy to się stało , w sumie to mało jem ostatnio odkąd miałam czyszczenie dziąsła to najpierw mało jadłam bo bolało ,a potem to mi się chyba żołądek skurczył i tak mi zostało trochę dziubnę i już mam dość...
,a na konsultacji z Maliną się dowiedziałam ,że mam niedoczynność.Loi - a bo ja wiem czy ona to powiedziała złośliwie czy po prostu nie ma mózgu i wyczucia nie mam pojęcia.
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa , ja dziś mam urwanie głowy gości miałam dziś a gości teraz dopiero mam chwilkę, trzymam za Was wszystkie kciuki mocno , idę coś zjeść w sumie drugie danie muszę zjeść bo gości nakarmiłam ,a sama głodowałam bo już się przy stole nie mieściłam mamy mały stół niestety , nadrobiłam forumowe zaległości i teraz muszę pomyśleć o sobie

pisz do nas