• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzięki dziewczyny, wiem, że faceci są inni...tylko to nie zmienia mojego samopoczucia :-(na moje próby porozmawiania, on mówi, że wszystko będzie dobrze i temat zakończony. No a ostatnio wywiera presję na zmianę lekarza...

Ania, przykro mi strasznie :-(
[*] koniecznie porób kompleksowe badania. Pozdrawiam cieplutko.

karola, obyśmy już tylko takich niespodzianek doświadczały:tak: spokojnej ciąży kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kat, nie możesz siebie obwiniać, bo przecież stosujesz się do diety, robisz co w Twojej mocy, by było dobrze a, że organizm zachowuje się tak a nie inaczej to już wpływu nie masz. Na tym etapie synek już nabiera konkretnych cech dziedzicznych i pewnie będzie wysoki po tatusiu :-) czytała, że tylko do pewnego etapu dzieci rozwijają się wg norm książkowych, bo później dużo zależy od genów. Na pewno wszystko jest w porządku i tego się trzymaj :tak:
a ciała ketonowe to od czego się pojawiają? to też z cukrem związane?
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za koleżankę

Ostatnia edycja:
madziu 4 tydzień,co? wogóle jak na 4t. to test zrobiony wieczorem jest bardzo wyrazny...a Ala robilam w 5tyg,dzień po terminie @ i rano i kreska była ciut bledsza niz teraz...

onemoretime dziekuje.mam nadzieje,ze jak u ciebie wszystko sie unormuje to i ty sie nam pochwalisz suwaczkiem:happy2:.

Karola gratulacje,super wiesci.Taki bol na tym etapie jest calkiem normalny,nie stresuj sie niepotrzebnie.Odpoczywaj i dbaj o siebie.Kciuki za bezproblemowa ciaze.:tak:

Ania
przykro mi kochana,trzymaj sie dzielnie.Przytulam mocno

Agnieszkaala a probowalas dawac malej tran?Wiesz ja przez 10 lat mieszkalam na Islandii,tam podaje sie go dzieciom od 6 miesiaca zycia.Moj Alanek tez pije,o dziwo bez sprzeciwu,kuzynka mi przywiozla jak jechala na urlop.W smaku okropne,ale mam nadzieje,ze to dzieki temu Alan nie choruje.Ja tez biore tej samej firmy tylko w kapsulkach i to maz dostal w Polsce.Zdrowka dla malej.

Wiecie co?Musze Wam cos powiedziec.Moze to smiesznie zabrzmi,ale tak jest.Jakis czas temu pisalam Wam,ze maly kiepsko spi,ze budzi sie kilka razy w nocy itd.Jakis czas potem,zaczal mi przesypiac noce.Jestem strasznie zadowolona.Potem pisalam,ze kiepsko je,ze jezeli trafi Mu sie kawalek marchewki badz ryzu w zupce to mieli to i mieli az mnie watroba boli.Nie chcialabym zapeszac,ale od kilku dni nie musialam Mu blendowac zupki,je taka jak jest,coprawda nie w takim szybkim tempie,ale to przeciez nie o to chodzi.Chyba bede Wam pisac o wszystkich moich problemach,bo one w jakis dziwny sposob rozwiazuja sie,jak tylko sie nimi z Wami podziele.:tak:

Onemoretime, wiem, ze to nie poprawia nastroju, ale oni rzadko potrafią powiedzieć coś więcej, niż ze bedzie dobrze. Mój też tak mówi i w dodatku jeszcze wyskakuje z tym, ze to nasz wspólny problem i sobie poradzimy - a to mnie doprowadza do bialej gorączki, bo to nijak jego problem tak naprawdę. Ciała ketonowe pojawiają się, jak organizm zaczyna pobierać energie z tłuszczu zamiast z cukru i to znak, że powinno mu się dać więcej cukru, tylko jak, skoro on sobie potem nie radzi? Juz nawet w nocy jem, zeby nie głosował, zmniejszylam odstępy miedzy posiłkami di 2 godzin i nadal nie wychodzi...

Hona tran też dawałam Ali, wypiła 2 butelki i żadnej poprawy nie było. Już sama niewiem co mam z nią robić. U mnie jest to samo, wczoraj płakałam Wam, że Ala chora a dzisiaj z nią o niebo lepiej. Oby już tak zostało.

reklama
Nie miałam ostatnio czasu na forum, chrzciny organizowaliśmy, a dziś wchodzę i jakie wieści!

karola
wielkie gratulacje!!!

Dziewczyny, które macie maluszki, bierze któraś z was tabletki cerazette? Te co można przy karmieniu brać? Bo ja wykupiłam i biorę dopiero trzy dni i czuję się jakbym miałam stan napięcia przedmiesiączkowego:wściekła/y: i się zastanawiam czy to przypadek czy skutek uboczny tabletek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry