• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

juchu ja brałam ovulan i tez sie tak czułam.wiecznie poddenerwowana...wogóle ja nie moge brac żadnych tabletek anty...

madziu nio ja nie spodziewałam się wiec nie testowałam wczesniej.gdyby nie spóźniająca się @ to nic byśmy nie wiedzieli...a mąż? wczoraj był w takim szoku,że cały wieczor nic nie mowil,a dzis juz fajnie,śmieje się,jest normalny,porozmawialiśmy o tym,bedzie dobrze.musiał się oswoić.

reklama
Wiecie co, rozmowy z facetami są bez sensu. Wyjasnilam mu dokładnie, jak się czuje, co mi sprawia przykrość oto. I co? Mogłam sobie równie dobrze pogadać do ściany. Właśnie siedzi koło.mnie i sie obzera w najlepsze, m.in. Snickersem.

ehh kat chyba musisz odpuścic skoro do niego nic nie dociera...szkoda twoich nerwów...a jak teściowa? nadal taka upierdliwa?

a ja jestem mile zaskoczona zachowaniem meza...wczoraj był w ogromnym szoku..nic sie do mnie nie odzywał,ale dzis o 360 st.inny..śmieje się,przemyślał sobie wszystko i stwierdził,że bedzie dobrze,że bedzie mi pomagał,żebym sie nie forsowała...
za to ja sie martwie...oprócz zawrotów głowy,ciągniecia w pachwinach nic wiecej nie czuje...ehh...no,ale przeciez to 4tydzień co ja oczekuje? nic nie moge robić wiecej.biore acard,clexane,jutro bede miała luteine...trzeba miec nadzieje...dzis moja mama powiedziała,że każda ciąża jest inna...

Karola fajnie,że Cię wspiera :) Wpadka wspólna to i działać trzeba razem! A co do objawów, to pewnie sama nie raz uspakajałaś tu dziewczyny, więc teraz kolej na nas. Nie panikuj, każda ciąża jest inna, wiesz przecież :) Wszystko będzie dobrze, zobaczysz!

Ech, z ta moja koleżanka nie wygląda dobrze. Była na IP z tym plamieniem, jest w 7tc, pecherzyk odpowiada wielkosciowo 5tc, lekko się odkleja, stad brudzenie. Zarodka nie widać. Myślicie, ze jest jakakolwiek szansa...? Strasznie przezywam...

Karola GRATULUJĘ!!! Piękny test. Kreska szybko się mega wyraźna zrobiła :D a może to bliźniaki? :) Mnie też na początku bolał brzuch i strasznie się martwiłam, później narzekałam na brak dolegliwości ciążowych a od kilku dni dosłownie jestem umęczona mdłościami i wymiotami i juz mam dość tego samopoczucia... ale czego nie przetrwamy dla kruszynki!. Właśnie ratuję sie migdałami. Troszkę pomaga. Tak więc myślę, że jeszcze za szybko na mdłości itp. nie denerwuj się, Trzymam kciuki!!! &&&&&&&&&&

tekla trzymaj sie dzelnie , oby ci to szybko mineło :)
magda , a ty juz jedna noga na porodówce , jakies oznaki zblizajacego sie porodu juz sa ?
aniłokowa.mama , widze ostatnia inseminacja bez powodzenia.....wspólczuje i trzymam kciuki&&&& , podchodzisz jeszcze kolejny raz ?
juchu , ja tak jak karola brałam ovulan i odradzam ten badziew ....

Czarna skurcze i problemy z nimi to ja mam już od ponad miesiąca. Dostałam Luteinę i trochę się uspokoiło. Ostatnio brzuch mi się obniżył, mała nie skacze już w brzuchu, a raczej przeciąga się, wypycha nóżki. Przestałam mieć też problem z przemianą materii :P

reklama
Karola GRATULACJE :tak::-) Cudowna niespodzianka :happy2:

Tekla dobrze, że u Ciebie wszystko ok, patrzę, że już masz 9 tydzień, czas leci :happy2: Nie wiesz może co u Katki? bo wieki jej tu nie było.

U mnie nastrój kiepski. Rok temu 18.11. dowiedziałam się, że serduszko dziecka nie bije, 19.11. miałam zabieg :-( Powiem Wam, że w głębi duszy miałam nadzieję, że na tą rocznicę będę już w dwupaku, na pewno byłoby łatwiej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry