Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, jestem zameldowana w Pl. Dzieki bardzo, poszukam informacji.
ale oczywiście nadal trzymam kciuki, żeby się pozytywnie zakończyło &&&&&&&&&&&&&&
więc trzymam kciuki, żebyście byli jedną z takich par.Onemoretime, myślę, że dużo zależy od światopoglądu. Jeśli nie uznajesz, że w tak wczesnej ciąży to jest dziecko, zupełnie inaczej to przeżyjesz. Ona nawet nie chciała jechać do lekarza, machnęła ręką, że co ma być to będzie i pójdzie w terminie, poszła w zasadzie dla mojego spokoju, bo namawiałam, żeby walczyła. Jej mąż tez się nie wczuwa, nawet z nią nie pojechał. Chyba nie wszyscy mają taką samą emocjonalność po prostu. Może i lepiej, jeśli będzie jej w razie czego towarzyszyć jedynie poczucie kolejnego niepowodzenia, jak co miesiąc, a nie poczucie straty dziecka. Tak będzie łatwiej. Ale oczywiście mam nadzieję, że nie będzie łatwo - w tym sensie, że przed nią 9 ciężkich miesięcy i potem rewolucja pod względem godzin wstawania na karmienie![]()