cześć dziewczynki
jak ja się cieszę z nowych ciężarówek na wątku
karola, kobietka, kłaczek, małgonia jestem myślami z wami i mam cichą nadzieję że może dołączę do waszego grona ;-) zbliżają się dni płodne... może coś (ktoś) z tego będzie ;-)
joaro wszystkiego najlepszego, upragnionych dwóch kreseczek :-)
neta trzymam kciuki za nowy cykl, bardzo kibicuję :-)
czekamy ja nie wierzę w zabobony i przesądy i dziwię się że są osoby które traktują takie rzeczy poważnie, nawet jeżeli to twoja mama ci odradza coś, to musisz się zastanowić czy sama też w to wierzysz czy nie, jeżeli nie to się w ogóle nie przejmuj gadaniem innych, każdy ma swój rozum... ja bym chętnie przyjęła ciuszki czy inne rzeczy dla dziecka od rodziny czy koleżanek, chyba że chciałyby mi wcisnąć coś co mi się nie podoba albo mi się nie przyda, wtedy bym podziękowała za dobre chęci i kupiła nowe :-)
onemoretime powrót do pracy chyba dobrze ci zrobił, trzeba wrócić do obowiązków i natłoku zajęć, żeby w domu nie zwariować ;-)
dorotka masz pięknego synka, gratuluję
magda ty już na wylocie, życzę spokojnego i szybkiego porodu
pozdrowienia dla wszystkich rozpakowanych, oczekujących narodzin oraz dwóch kreseczek, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
my 19 grudnia jedziemy do Polski na święta, jeszcze nie wiemy czy po nowym roku wracamy do Norwegii czy nie... jak zwykle wszystkiego dowiemy się w ostatniej chwili... ja bardzo doceniam ten spokój jaki tu mam, myślę że fajnie by mi się tutaj spędzało ciążę, ale najpierw muszą w nią zajść...