• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A jakie jeszcze extra robilas? Bo u mnie wiem ze robili pare ale nie dokladnie pamietam jakie. I pozniej w miedzyczasie wyszlo ze niby mam cukrzyce pozniej ze nie mam. I juz wkoncu zwariowalam. Ja wprawdzie chodzilam do endokrynologa. Wiec pewnie porobil badania co trzeba bylo.

reklama
DZIEWCZYNKI
pPytanie moje z innej beczki, ale potrzebuje pomocy.
Zostalismy z mezem zaproszeni na chrzciny synka mojej przyjaciolki. (Mam nadzieje, ze sie nie rozkleje:/). Po kosciele jedziemy na obiad do restauracji.
A problem mam z prezentem. Co moge kupic? Chrzestna nie jestem, a na watku chrzciny wypowiadaja sie tylko mamy chrzestne...
Moze podsuniecie jakies fajne pomysly...

lumia, ja uważam, że najlepsze są prezenty personalizowane. Kup np. śliczny kocyk i wyszyj imię, datę urodzin, czy chrzcin - jak uważasz... Ja kupiłam prześliczny kremowy, mięciutki/milusi z głową owieczki... Chyba, że macie pieniążki na coś droższego to można zdjęcie dzieciątka w szkle wygrawerować...

Witajcie dziewczynki, te które mnie pamiętają pozdrawiam serdecznie i witam nowe:) Jak zwykle brakło mi czasu na stałe śledzenie wątku więc z góry przepraszam bo ostatnio obiecywałam że wrócę - mam kontakt tylko z Kairą i Loi:)
Wpadam ostrożnie pochwalić się swoim sukcesem - zdjątko juniora z ostatniego wtorku:
Zobacz załącznik 617700Pomimo krwiaczka na samym początku i plamienia które ustało dopiero parę dni temu ciąża póki co rozwija się prawidłowo. Teraz moim problemem jest tylko niewydolność szyjki - przed świętami będę mieć założony pessar lub szew (ale chyba pesar).

OneMoreTime witaj kobietko!!! Co u Ciebie słychać:) Jak diagnostyka??? Doczytałam że niedługo zaczynasz staranka:)

Edyta ja za to mam brzuch teraz jak tralala - taki jak z córką pod koniec 4 miesiąca. Tzn ja go widzę bo przed ciążą był płaściutki. Ale moje 2 koleżanki są też w 2 ciążach i u nich też zdecydowanie szybciej było widać niż w 1 ciążach. Ja jeszcze do tego jestem na sterydach co nie ułatwia sytuacji z wagą;-)Ale mnie tam wszystko jedno, żeby tylko dziecko było zdrowe i urodziło się o czasie. Niedługo wybieram sie na badania prenatalne i będę wiedziała wiecej co z dzieciątkiem. Na piątkowym USG przepływy i serduszko były OK, NT=1,6 więc jestem dobrej myśli:)
Mój mąż też przyjeżdża na święta:) Niestety część jego pobytu ja spędzę w szpitalu:no:

Ostatnia edycja:
Witaj enya :happy2: strasznie się cieszę, że maleństwo zdrowo rośnie:-):tak:. A po co do szpitala idziesz? ten pesar zakładać? jak znosisz I trymestr?

Ja nabrałam energii do kwietniowych staranek, ale jak szybko urosły mi skrzydła, tak szybko odpadły:-(. Zrobiłam sobie ostatnio profilaktycznie badania w kierunku chorób tarczycy i jeden ze wskaźników wyszedł mi dużo ponad normę. Jutro będę dzwonić po endokrynologach, żeby się umówić i skonsultować wyniki. Kolejna choroba do kompletu się szykuje chyba...:baffled:

Czasami zaglądałam do Ciebie na forum podejrzeć co u Ciebie:tak: Trzymaj się cieplutko i zaglądaj do nas.

reklama

big_album12.JPG

Obrazek 1 z 3​

Lumia, ja kupiłam chrześniakowi min. album na zdjęcia do wklejania (zresztą taki sam zamówiłam dla córki i zrobiłam jej cudny album z pierwszego roku życia:) Myślę, że to fajna pamiątka. Jak mała dorośnie to doceni, mam nadzieję, trud mamusi:)))

Enya bardzo się cieszę, że maluch rośnie i ma się dobrze. Dbaj o siebie i juniora:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry