Witajcie dziewczynki, te które mnie pamiętają pozdrawiam serdecznie i witam nowe

Jak zwykle brakło mi czasu na stałe śledzenie wątku więc z góry przepraszam bo ostatnio obiecywałam że wrócę - mam kontakt tylko z
Kairą i Loi
Wpadam ostrożnie pochwalić się swoim sukcesem - zdjątko juniora z ostatniego wtorku:
Zobacz załącznik 617700Pomimo krwiaczka na samym początku i plamienia które ustało dopiero parę dni temu ciąża póki co rozwija się prawidłowo. Teraz moim problemem jest tylko niewydolność szyjki - przed świętami będę mieć założony pessar lub szew (ale chyba pesar).
OneMoreTime witaj kobietko!!! Co u Ciebie słychać

Jak diagnostyka??? Doczytałam że niedługo zaczynasz staranka
Edyta ja za to mam brzuch teraz jak tralala - taki jak z córką pod koniec 4 miesiąca. Tzn ja go widzę bo przed ciążą był płaściutki. Ale moje 2 koleżanki są też w 2 ciążach i u nich też zdecydowanie szybciej było widać niż w 1 ciążach. Ja jeszcze do tego jestem na sterydach co nie ułatwia sytuacji z wagą;-)Ale mnie tam wszystko jedno, żeby tylko dziecko było zdrowe i urodziło się o czasie. Niedługo wybieram sie na badania prenatalne i będę wiedziała wiecej co z dzieciątkiem. Na piątkowym USG przepływy i serduszko były OK, NT=1,6 więc jestem dobrej myśli

Mój mąż też przyjeżdża na święta

Niestety część jego pobytu ja spędzę w szpitalu