Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Bo w Przychodni usg mam dopiero 3 września.
Pracodawca przedłuża ze mną umowę do czasu porodu i pózniej będę na płatnym macierzyńskim.

Kurcze, antybiotyk wzięłam 2 tyg. temu i nie wiem czy zrobic badania kontrolne na tą chlamydię, czy sobie odpuścić. Gin nie mówiła, że mam je zrobić, powiedziała tylko żeby odpuścić cykl lipcowy i w sierpniu zabierać się do roboty... A jeśli robić badania to po jakim czasie? chyba, że zaczekam na wizytę u mojego gina i poproszę go, żeby wymaz z pochwy zrobił a nie badania z krwi....... Lumia, Ty po jakim czasie będziesz robić?

Jest jeszcze wielu lekarzy którzy twierdzą, ze usg szkodzi. Ja trafiłam na lekarza, który mi na każdej wizycie zaglądał, chociaż na chwilę, czy serduszko bije. I tyle. I ja się nawet z tym czułam komfortowo, bo przynajmniej się na chwile uspokajałam, że jest wszystko dobrze.