Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Magdalena...no to z Maxia już kawał chłopa :-)
Enya...łykaj ten magnez regularnie, ja brałam w ciąży z Julią zwiekszoną dawkę, no i nospę oczywiście też. Na tym etapie co jesteś możesz mieć już czasami skurcze. Ale jak za często to jedź na IP.
Lilianna...folik, witaminy i acard. ak jak mówi Enya. Mnie czeka jeszcze prawdopodobnie hepearyna jak się uda ale dowiem się więcej na wizycie jak skończę brać ten Vibin, bo niestety przeciwciała kardiplipinowe nie wyszły dobrze.
MisiaMonisia,....jak u Ciebie??? Odezwij się!!!!
Buziaki dla całej reszty!!!!!!!!!!!!!!!
Enya...łykaj ten magnez regularnie, ja brałam w ciąży z Julią zwiekszoną dawkę, no i nospę oczywiście też. Na tym etapie co jesteś możesz mieć już czasami skurcze. Ale jak za często to jedź na IP.
Lilianna...folik, witaminy i acard. ak jak mówi Enya. Mnie czeka jeszcze prawdopodobnie hepearyna jak się uda ale dowiem się więcej na wizycie jak skończę brać ten Vibin, bo niestety przeciwciała kardiplipinowe nie wyszły dobrze.
MisiaMonisia,....jak u Ciebie??? Odezwij się!!!!
Buziaki dla całej reszty!!!!!!!!!!!!!!!

♥
Czemu wszystko musi trwać tak długo?
. Ucieszyłam się jak cholera. Ale ze mój mąż to "gaduła" to nawijał z tym facetem już o byle czym
W końcu facet stwierdził ze przecież może podzielić te mandaty na dwie osoby bo na tym pierwszym zdjeciu nie widać kto kierował (tył samochodu) wiec można uznać ze to mój mąż siedział za kierownicą. Takze wyszło na koniec tak, że podarł ten 50-cio złotowy mandat i dostaliśmy tylko upomnienie :-). 400 zł zaoszczędzone
:-)
)