Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ooooo też nie wiedziałam, że tak trzeba, a powiedziała dlaczego?Lilijanna - ja biorę tylko folik. Póki co witaminy odpuściłam, a folik biorę od momentu jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży i po poronieniu nie przestałam... ostatnio podczas wizyty gin mi powiedział, że folik należy przestać brać na czas @, nawet nie widziałam... Więc od dziś nie biorę, bo zawitała do mnie @ (kto wie, może ostatnia na jakieś 9 miesięcy? ;-)mam taką cichą nadzieję, ale życie bywa okrutne)
Ciężar moczu właściwy, leukocyty zawsze miałam ujemne to nie pomogę.Hej KobietkiZrobiłam dziś ogólne badanie moczu,ciężar właściwy 1010 <g/ml>
leukocyty 1-3 wpw,
bakterie,erytrocyty,białko,cukier,bilirubina nieobecne.
Co sądzicie o tych pierwszych dwóch?
Świetna nazwa, zanotowano w mózgu ku pamięci.Zakład Udręki Społecznej!
Ja bym w tej sytuacji zawalczyła o odsetki, choć to kwota niewielka będzie, ale nie popuściłabym. 

Straszna cisza tu
ONA nie pomogę z tymi wynikami, pojęcia nie mam jakie być powinny...
Ja jestem dzisiaj po pół dniowej próbie wyjaśnienia z ZUSem kwestii tego gdzie moje pieniążki za zwolnienie...
To jest po prostu paranoja! Czekam ponad miesiąc na pieniądze ze zwolnienia lekarskiego. Dzwonię do ZUSu (po odczekaniu na linii swoich 20 minut) Pan spokojnym głosem informuje mnie że dotarło do nich tylko jedno zwolnienie, które jest już rozliczone i w przyszłym tyg powinnam mieć pieniążki....po innym zwolnieniu nie ma nawet śladu. Więc dzwonię do zakładu pracy, Pani w kadrach informuje mnie że oczywiście zwolnienie było wysłane poleconym w dniu w którym je zostawiłam...
zakład pracy wysłał ponad miesiąc temu, a ZUS do dzisiaj nie otrzymał... takie rzeczy tylko Polsce![]()
no i bądź człowieku mądry i nie denerwuj się w ciąży!!![]()
![]()
Finalnie okazało się że ZUS otrzymał moje zwolnienie, jednak jak to ujęła pani z tej instytucji, moje L4 gdzieś u nich po drodze musiało się zagubić i już się na pewno nie odnajdzie... no myślałam że padnę jak to usłyszałam...![]()
Banda!! A to że ja za kilka dni nie będę miała za co zapłacić kredytu to już ich nie interesujewrrrrrr!!!!!!![]()
Zakład Udręki Społecznej!
Musiałam się wyżalić...

No i potwierdzenie, że pojedyncza
Także mam cały czas leżeć.
kurde tego dupka to miałaś dostać zaraz na pierwszej wizycie i t bez względu na plamienia! Najważniejsze że wszystko jest ok, a ty leż i nawet nie myśl o żadnym remoncie póki co! Napisz jak się dziś masz i czy plamienie ustąpiło ♥