• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@ivvonka powaliłaś mnie tym staropolskim zwyczajem :D hahahaha :D ja też chce wiedzieć ale sie boje:D to juz chyba jutro zrobie test bo z tą moją chorą girą lecieć na most to nie lada wyzwanie, poza tym chyba bym nie wytrzymała i zerknęła jednak na test.

@roxie123 ja strasznie nie lubie urządać domu. Wiem co chce ale wole żeby ktoś to za mnie zrobil. Chodzenie i szukanie wszystkiego to dla mnie masakra. Tak samo miałam z suknią ślubną, dla mnie to nic przyjemnego. Wole wszytko gotowe już. Dlatego mamy projektanta wnętrz bo sami byśmy nie zrobili tak jak on nam wymyśla. Już się nie mogę doczekać jak nam wyśle wizualizacje.

@Olasec ja lubię projektowac wnętrza...kiedyś nawet chciałam iść w tym kierunku ale do tego trzeba matmy a ja z matmy osioł :D także u nas domek wymyśliłam ja a M realizuje :) pochwalę się jak już będą mebelki i dodatki :D

Ja jestem już spakowana , ubrana w kaftan bezpieczeństwa i mogą mnie wywozić hahaha także jakbym znikła z forum wiecie gdzie mnie szukać :D :p

Ja tez uwielbiam projektowanie,wybieranie i planowanie[emoji7]przeraza mnie tylko wybor np firmy w sensie marki dachowki czy cos ,bo ja wiem jaki ksztalt i kolor ale od strony technicznej hmm.
A slubne przygotowania kocham[emoji7][emoji7][emoji7]moglabym co roku wychodzic za maz[emoji173]️tak jak robic remont i wymyslac[emoji4]
I tez kiedys myslam o projektowaniu,ale wybralam fryzjerstwo,to w pewnym sensie tez projektowanie ale urody[emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dziś drugi dzień pracy po urlopie, dłuuuugim urlopie.. Masakra, nie mogę się ogarnąć, po pracy jestem tak zmęczona, a kiedyś tak nie było, w ogóle męczą mnie rozmowy z rodzicami, same dzieci są kochane.. I te zebrania bez sensu.. pod koniec miesiąca albo i na początku kolejnego powinna przyjść @- albo i nie... Zobaczymy co się wydarzy, dziś gin profilaktycznie, żeby zobaczyć czy wszystko ok.. Jutro na 7 :o jestem jak taki świeżak w pracy :D ale chociaż kumpele wyrozumiałe :) powodzenia i zdrowia dla mam ciężarnych i dla tych co testują :) trzymam kciuki za wszystkie!

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 no oczywiście byly ciezarowki, ale ja zdjelam okulary, pochylilam sie nad telefonem i nic nie widzialam.:-) :)
Zrobilam test jak wrocilam od gina a nie pilam dluuugo i tez negatyw. Na usg pecherzyk 18mm, czyli jutro albo pojutrze powinien pęknąć, zobacze czy test pokaże. W zeszlym miesiącu pokazal dwie kreseczki. Zobaczymy.
Pobral te wymazy, ale nie wiem czy dobrze, bo on nie wiedzial jak. :sad:Ja pobralam z laboratorium takie dwie buteleczki z plynem i tyle. W koncu po telefonach pobral mi cos jakas szczoteczką i zamoczyl w tym plynie na chwile i tyle. Nie jestem przekonana, czy dobrze to zrobil. A Ty @Funia90 jak mialas te plazmy pobierane?
Chlamydie mialam wczesniej, ale to bylo takie jakby pudeleczko, wygladalo jak tusz do pieczatek. Na szczescie wyszedl ujemny.

@ivvonka tez slyszalam o tym staropolskim sposobie, prababcia mowila, że ciągle tak robila:D:D:D
Ja tez uwielbiam urzadzanie i wyszukiwanie tych drobiazgow do domu, wybieranie sukni slubnej bylo cudowne. A jesli chodzi o sprawę techniczna, to naczytalam sie tyle internetu o oknach, dachach, tynkach itp., ze moglam zagiac niejednego faceta:D
@marika 92 tez pracujesz w przedszkolu?
Pamietamy o Tobie:-) :)

reklama
@kari21 jak tylko staniesz sie pelnoprawna staraczka to bedziemy Cie zaklinac[emoji1]

@roxie123 musze sie zaczac na powaznie rozgladac ale poki co to ja wozki wybieralam[emoji23]

@Marika92 najgorsze pocztaki[emoji4]bedzie tylko lepiej jak sie wdrazysz,organizm tez musi sie przyzwyczaic w koncu troszke nie pracowalas[emoji4]

@Frezja_1 jutro moze peknac ale moze tez peknac za trzy dni,bo one rosna ok 2mm na dobe ,wiec jeszcze ma czas ,u kazdego inacej[emoji4]
Ja nie mialam plynu w tych probowkach wiec hmm moze ten lab ma jakies swoje probowki,ja bynajmniej plynu nie widzialam i to byl taki wymaz zwykly ale chyba z szyjki

I dawaj mi tu najlepsze firmy dachowki ceramicznej [emoji1]plaska chce[emoji4]jesli znasz[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry