Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lepiej@Funia90 no oczywiście byly ciezarowki, ale ja zdjelam okulary, pochylilam sie nad telefonem i nic nie widzialam.
Zrobilam test jak wrocilam od gina a nie pilam dluuugo i tez negatyw. Na usg pecherzyk 18mm, czyli jutro albo pojutrze powinien pęknąć, zobacze czy test pokaże. W zeszlym miesiącu pokazal dwie kreseczki. Zobaczymy.
Pobral te wymazy, ale nie wiem czy dobrze, bo on nie wiedzial jak.Ja pobralam z laboratorium takie dwie buteleczki z plynem i tyle. W koncu po telefonach pobral mi cos jakas szczoteczką i zamoczyl w tym plynie na chwile i tyle. Nie jestem przekonana, czy dobrze to zrobil. A Ty @Funia90 jak mialas te plazmy pobierane?
Chlamydie mialam wczesniej, ale to bylo takie jakby pudeleczko, wygladalo jak tusz do pieczatek. Na szczescie wyszedl ujemny.
@ivvonka tez slyszalam o tym staropolskim sposobie, prababcia mowila, że ciągle tak robila
Ja tez uwielbiam urzadzanie i wyszukiwanie tych drobiazgow do domu, wybieranie sukni slubnej bylo cudowne. A jesli chodzi o sprawę techniczna, to naczytalam sie tyle internetu o oknach, dachach, tynkach itp., ze moglam zagiac niejednego faceta
@marika 92 tez pracujesz w przedszkolu?
Pamietamy o Tobie![]()
Zgadza sie. Wiedzialam, ze trzeba sie na wszystko zdecydowac ma etapie projektu. Ja zdecydowalam, ze wezmiemy blache, bo jest o wiele tansza od dachowki, ale tylko dlatego, ze wtedy nie widzialam jeszcze tej plaskiej dachowki i od chwili gdy ja zobaczylam to sie zakochalam, niestety bez wzajemnosci.@mififi04 badnie kariotypu sie to nazywa ale napisze Ci co dokladnie mi pisze na wyniku.
Wynik badania cytogenetycznego:
Prawidlowy kariotyp.
Wydaje mi sie ,ze jak powiesz ,ze chcesz zbadac kariotypy to juz powinni wiedziec o co chodzi.
Na nfz zalatwiasz?
@Frezja_1 noo strasznie mi sie podoba[emoji5]zrobilam sobie screena tych firm i pozniej przejerze ich oferty[emoji4]
Dziekuje bardzo.
Wlasnie z tymi domami to jest to ,ze juz na etapie projektu muisz wiedziec co chcesz:/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To sporo czasu. Tu wynik jest po 3 tyg. Teraz czekam na wyniki zespol antyfosfolipidowy i trombofilie.@mififi04 tam gdzie ja robilam bylo za 550 od osoby,takze tanioszka[emoji4]
Ja na nfz mialam w sumie wynik po 3 miesiach odkad zadzwonilam no ale na sam wynik czekalismy cos 6 tyg niecale.
@Frezja_1 balchodachowka tansza ojj tak.
Szkoda,ze nie bylo milosci z wzajmenoscia ale za to portfel Cie bardziej kocha[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom